DOLIU ÎN TEATRUL ROMÂNESC! A MURIT ACTORUL ȘERBAN CELEA

Celebrul actor Șerban Celea a încetat din viață joi, la vârsta de 68 de ani. Artistul  a avut o carieră cu peste 20 de producții de filme americane, interpretând roluri de succes cu actori de la Hollywood.

Șerban Celea a murit joi, 20 august, la vârsta de 68 de ani. Actorul a avut o carieră de succes teatru și film .El s-a născut pe data de 10 iunie 1952 și a absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică din București. Și-a început cariera de artist la Teatrul Dramatic „George Bacovia” din Bacău, în anul 1975, a continuat la Teatrul Odeon, Teatrul de Comedie și Teatrul Bulandra, până în prezent.

Colegii de la teatru l-au omagiat pe Șerban Celea

Colegii de la teatrul unde juca în prezent au dat vestea tristă a trecerii lui Șerban Celea în neființă.

„UNITER anunță cu tristețe că azi, 20 august 2020, a plecat dintre noi actorul Șerban Celea. Condoleanțe familiei! Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace!”, transmite Uniunea Teatrală din România.

Încă nu se cunosc cauzele morții actorului. Șerban Celea a jucat în zeci de producții americane de succes, printre care „Adjunctul”, în care l-a avut coleg de platou pe Jean-Claude Van Damme, „The dying of the light”, cu Nicolas Cage, și „Dracula III-Moștenirea”.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com