Doliu în televiziune. S-a stins din viață Alexandru Sassu

S-a stins din viață Alexandru Sassu. Fostul preşedinte al Televiziunii Române avea 65 de ani. Este zi neagră pentru Televiziunea Română dar și pentru lumea politică. Alexandru Sassu a condus TVR în perioada 2007-2010. Sassu a fost și politician.

A murit Alexandru Sassu, fostul președinte al TVR

Era cunoscut cu afecțiuni cardiace și se pare că s-ar fi stins din viață în urma unui infarct.

Alexandru Sassu a fost absolvent al Institutului Politehnic București, Facultatea de Electronică și Telecomunicații în anul 1979.

Înainte de 1989 a lucrat ca inginer și apoi șef de secție la Casa de Discuri ELECTRECORD și ulterior ca inginer de sistem în Centrul de Calcul al FEA București.

A participat activ la Revoluția din Decembrie 1989, fiind unul dintre liderii Baricadei și al grupului care a ocupat în 22 Decembrie sediul CC al PCR.

În mandatul lui Alexandru Sassu la Televiziunea Română a fost făcută cea mai scumpă achiziţie TVR și anume drepturile pentru Liga Campionilor.

Pastila emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, Subiect: De ce avem nevoie de psiholog ? In partea a doua invitata psiholog: Denisa Petcu care abordeaza terapia prin hipnoza.

În luna martie a anului 2010, Alexandru Sassu a părăsit Televiziunea Română după ce a fost demis de Parlament.

În același an, Alexandru Sassu a fost numit la conducerea Adevărul TV, pe atunci finanţat de Dinu Patriciu. În iunie 2018, Sassu a revenit în Televiziunea Română, în calitate de producător şi consilier al Doinei Gradea.

Alexandru Sassu, omul alături de care am fost in 1989 la Baricada de la Universitate, a murit azi dimineață.. Fost vicepreședinte al PD și mai apoi membru PSD, Sasha a fost un om care a spus mereu lucrurilor pe nume. Și pentru această calitate l-am apreciat. Dumnezeu să îl odihnească în pace! a scris Zară Ovidiu, pe Facebook.

Alexandru Sassu a fost decorat cu Ordinul Steaua României în grad de Cavaler.

Cariera politică a lui Alexandru Sassu

Alexandru Sassu a fost deputat în legislatura 1992-1996, ales în județul Brăila pe listele Partidului Democrat. În legislatura 1996-2000 a fost deputat PD de București, iar în legislatura 2000-2004 a fost deputat de Timiș, ales tot pe listele PD.

Până în anul 2003, Sassu a fost vicelider și apoi lider al grupului parlamentar PD din Camera Deputaților, iar în 2003 a părăsit PD și a aderat la PSD.

De asemenea, în legislatura 2000-2004, Alexandru Sassu a fost membru în grupurile parlamentare de prietenie cu Statul Israel, Regatul Suediei și Bulgaria.

Totodată, Sassu a fost ministru pentru Relația cu Parlamentul în cabinetul Radu Vasile.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com