Doliu internațional! Am pierdut una dintre cele mai mari actrițe din lume

A murit Yvette Mimieux

Yvette Mimieux, actrița cunoscută pentru rolul său din filmul ”Mașina timpului”, a plecat din această lume la venerabila vârstă de 80 de ani. Reprezentanții familiei au confirmat decesul și au precizat că acesta a venit din cauze naturale.

a

De la apropiații femeii aflăm că actrița a avut parte de o moarte liniștită, naturală, care s-a produs chiar în somn. Cei dragi sunt complet răpuși de durere, mai ales soțul actriței, care o iubea nespus de mult, dar știu că va trebui să se obișnuiască cu ideea.

Yvette, de la film la scris și alte meserii

Mimieux a jucat în numeroase filme de succes, dar rolul care a consacrat-o a fost cel din ”Mașina Timpului”, în care a fost protagonistă alături de Rod Taylor, în 1960. O altă producție mare în care a jucat a fost “Where the Boys Are.” Dintre alte filme celebre amintim: “Platinum High School,” “Mr. Lucky,” “Four Horsemen of the Apocalypse” și “Light in the Piazza.”.

După ce s-a retras din actorie, Mimieux s-a axat pe domenii precum arheologia, imobiliarele sau călătoriile. În plus, a devenit și antreprenor când avut o afacere cu produse haitiene care a mers foarte bine.

Actrița a bifat trei mariaje de-a lungul vieții: cu actorul Evan Harland Engber, apoi cu directorul de film Stanley Donen, cu care s-a iubit 13 ani. Cea de-a treia căsnicie, cea din prezent, datează de 36 de ani. Howard F. Ruby a rămas acum singur, având in vedere că cei doi nu au avut copii.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com