Doliu pentru Serghei Mizil. A murit socrul său, Gheorghe Marcu

A murit Gheorghe Marcu, socrul lui Serghei Mizil. Acesta s-a stins din viață în cursul zilei de luni. Marcu a fost adjunctul lui Ioan Mihai Pacepa în DIE, și a rămas activ în structurile de informații și după ce Pacepa a fugit în America.

a

S-a stins din viață socrul lui Serghei Mizil

Gheorghe Marcu s-a stins din viață în cursul zilei de luni. Ginerele său a postat un mesaj de condoleanțe pe Facebook și a dat detalii despre priveghi și înmormântare. Serghei Mizil a vorbit în termeni laudativi la adresa socrului său care a trecut în neființă.

Oamenii adevărați îți sar în ajutor la nevoie, când toți se dau înapoi. Așa a fost socrul meu, General Maior Gheorghe Marcu. Și pentru asta îl vom onora câtă vreme trăim. Priveghiul are loc astăzi, la Mausoleul Cimitirului Militar Ghencea. Înmormântarea este mâine, la orele 12:00, a scris Serghei Niculescu Mizil pe Facebook.

Un mesaj emoționant a transmis și fiica lui Gheorghe Marcu, tot pe rețelele de socializare. Cora Niculescu Mizil a spus că dacă s-ar naște mai mulți oameni ca tatăl ei, poate am avea cu toții șansa de a trăi într-o lume mai bună.

Cu multă recunoștință pentru că ai fost tatăl meu și m-ai crescut și m-ai iubit, te conduc pe ultimul drum acum, dar te voi iubi mereu! Tatăl meu General Maior Gheorghe Marcu, a scris Cora Niculescu Mizil, fiica lui Gheorghe Marcu.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com