DOLIU URIAȘ PENTRU REGELE CIOABĂ. A FOST FĂCUT ANUNȚUL MORȚII. TRISTEȚE MAXIMĂ PENTRU COMUNITATEA ROMILOR DIN ROMÂNIA

Regele Cioabă este în doliu după ce doi apropiați ai săi, pastori, au încetat din viață. Chiar Cioabă a făcut anunțurile triste, spunând că a rămas un gol imens în ”inimile noastre”.

Primul anunț al Regelui Cioabă a fost legat de dispariția lui Dolfi, ”trecut la Domnul”. Și, a mai precizat Cioabă, a aflat cu durere că nu a fost vora doar despre o pierdere ireparabilă, ci de două.

”Momente grele un lider Internațional al Romilor a trecut la Domnul. Dolfi ai lăsat un gol imens în inimile noastre. Nu pot să cred că într-o zi am primit vestea că doi oameni ai credinței nu mai sunt între noi. Ne rugăm pentru familie și comunitatea romilor care este în suferință. Ai milă, Doamne, de toți”a  scris Regele Cioabă după ce unul dintre pastori a încetat din viață.

sursa : cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com