Dorian Popa, de urgență la spital! A făcut hemoragie de la bețișoarele de urechi

Dorian Popa a trecut printr-o sperietură groaznică, după ce a comis o greșeală ce l-ar fi putut costa viața. Celebrul artist a ajuns de urgență la spital, după ce i-a curs sânge din ureche. El avertizează că a fost vina lui, pentru că a folosit bețișoare de urechi!

a

Dorian Popa a făcut hemoragie

Dorian Popa a ajuns de urgență la spital. De mult timp nu a mai avut probleme de sănătate, dar se pare că acum a fost vorba de o situație disperată! Artistul a avut nevoie de îngrijiri medicale urgente, pentru că nu i se mai oprea sângerarea din ureche.

Artistul le-a dezvăluit celor care îi urmăresc contul de socializare că a ajuns la camera de gardă a Spitalului ORL Panduri, după ce a făcut un lucru pe care mulți îl fac zilnic. Mai exact, el a folosit bețișoare de urechi, ceea ce i-a provocat o sângerare gravă.  Pentru că nu putea să o oprească în niciun fel, Dorian Popa a decis să meargă de urgență la spital.

Aici, el a aflat că putea să își spargă timpanul la cât de adânc a încercat să se curețe în urechi. Situația l-a speriat foarte tare, dar norocul lui a fost că a ajuns la timp la medic și, după grele încercări, sângerarea s-a oprit.

„Aviz amatorilor. Nu vă băgați bețigașe în urechi. Infiderent că va spune creieurl sau nu. Am facut-o lată, am băgat până în creier. Suntem la orl. Când ești pus să aștepți într-un salon, de altfel foarte frumos, bravo România, cu o meșăs în ureche, că sângerarea nu se poate opri. Am dat cu bățul în mânerul ciocănașului la milimetri de timpan”, a declarat el în mediul online.

Întâmplarea lui Dorian Popa a fost o șansă potrivită să le spună fanilor să fie atenție. Astfel, el a tras un semnal de alarmă asupra tuturor celor care au acest obicei și folosesc bețișoarele pentru a se curăța în urechi, deși există multe alte metode mai sigure, precum folosirea unor aparate speciale sau a unor spray-uri care scot imediat mizeria.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com