Dorințele tinerilor căsătoriți

Doi tineri proaspăt căsătoriți.
Soțul către sotie:
-Draga mea, că să nu avem probleme în căsnicie eu am trei reguli pe care trebuie să le respecți și anume:
Regula 1: micul dejun să fie gata la ora 8, chiar daca sunt acasă sau nu.
Regula 2: prânzul să fie gata la ora 13, chiar daca sunt acasă sau nu.
Regula 3: cina să fie gata la ora 20, chiar daca sunt acasă sau nu.
Soția către soț:
-Dragul meu eu am o singura regula. Eu fac sex zilnic, înainte de micul dejun, înainte de prânz și înainte de cina, indiferent că ești acasă sau nu ești…

***

Dintr-un avion cuprins de flacări sar pe rând pasagerii cu parașută exact peste un trib de canibali.

Primul care îi vede este fiul căpeteniei canibalilor, care fuge repede la tatăl său:

-Tăticul, aterizează unul gras!

-Gras? Cu varză!

După două minute: -Tăticule, aterizează unul slab!

-Slab?La grătar!

După alte două minute: -Tăticule, tăticuțule! Aterizează o blondă sexy! Doamne, ce picioare are!

-Blonda, sexy? În colibă!

-Și mama?

– Mama? Cu orez!

***

O tipă de 18 ani ii spune mamei că i-a întârziat menstruația.

Foarte îngrijorată, mama fuge la farmacie și cumpăra un test de sarcină. Rezultatul testului arată că fata este însărcinată. Plângând, înjurând și țipând mama spune „Cine e derbedeul care ți-a făcut asta?! Vreau să știu!”

Fata ia telefonul și sună pe cineva. Jumătate de oră mai târziu la ușa casei parchează un Rolls-Royce. Un distins domn, matur cu păr cărunt și îmbrăcat impecabil într-un costum Armani coboară din Royce și intră în casă. Se așează pe canapea împreună cu tata, mama și fata și spune „Bună ziua, fiica dvs m-a informat despre problemă. Nu mă pot căsători cu ea din cauza situației mele personale de familie dar o să am grijă de tot.”

„Plătesc pentru tot și o să am grijă de fiica dvs pentru tot restul vieții. În plus, dacă este fată o să primească un Royce, o pensiune, un apartament de lux, o casă pe plajă, o vilă la munte și un cont cu 2 milioane de euro. Dacă este băiat moștenirea mea sunt câteva fabrici și un cont de 4 milioane de euro. Dacă sunt gemeni vor primi fiecare câte o fabrică și câte 2 milioane de euro. Cu toate astea, dacă se întâmplă ceva și pierde sarcina ce îmi sugerați să fac?

În acel moment, tata, care rămăsese mut, își pune mâna pe umărul bărbatului și ii spune „O f..i din nou.”

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com