Dosar penal pentru Viorel Cataramă, politicianul care voia să fie infectat cu coronavirus

Viorel Cataramă, politicianul care a susținut în nenumărate rânduri că vrea să fie infectat cu coronavirus pentru a demonstra că boala nu îi va face niciun rău, a primit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

Dosar penal pentru Cataramă

Politicianul și omul de afaceri s-a oferit voluntar pentru infectarea cu COVID-19, pentru a arăta că această boală nu este atât de gravă pe cât se spune, chiar dacă însăși soția lui l-a avertizat că nu este prudent să continue cu acest demers. Mai mult decât atât, Viorel Cataramă a depus cereri la mai multe spitale pentru a fi infectat cu acest virus, dar toate l-au refuzat.

Demersurile lui nu s-au oprit, însă, aici, pentru că ieri politicianul a mers într-o localitate în care existau mai multe cazuri de infectări cu coronavirus. Aici, el a îmbrățișat un bolnav confirmat cu COVID-19.

Viorel Cataramă a mers ieri în comuna Bărbulești din județul Ialomița, unde sunt confirmate cu noul coronavirus 70 de locuitori.
În consecință, oamenii legii au luat măsurile care se impuneau. Lui Viorel Cataramă i s-a deschis dosar penal pentru că a săvârșit infracțiunea de zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzută în Codul Penal.

Viorel Cataramă și-a explicat gestul

Președintele partidului Dreapta Liberală a explicat că a făcut acest gest pentru că știe că nu va păți nimic, iar toate măsurile luate de autorități pentru combatarea COVID-19 sunt greșite.

Am venit să discut cu oamenii şi să mă îmbrăţişez cu ei, deşi sunt suspecţi de coronavirus, deşi localitatea e carantinată, cu mare risc, aşa cum am spus cred că măsurile de ridicare drepturilor şi libertăţilor ale oamenilor şi de falimentare a economiei este o măsură greşită. Am ferma convingere că nu voi păţi nimic şi voi putea demonstra că falimentarea României şi suprimarea drepturilor şi libertăţilor noastre fundamentale a fost o mare eroare, iar cei vinovaţi vor trebui să răspunde mai devreme sau mai târziu! ” a precizat Cataramă.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com