Două noi piese iau cu asalt playlisturile tale.

Shockz & Xellex și Deeperlove & Marc Korn lansează două noi piese,  Right Way și, respectiv, Vertigo (R.I.O. Remix). Aceste două melodii pline de energie îi vor face pe oameni să danseze pe ritmurile lor contagioase și sound-ul captivant.

a

Right Way este o colaborare între Shockz și Xellex, două vedete în ascensiune pe scena muzicii dance. Piesa este un amestec perfect de linii de bas puternice, sintetizatoare euforice și voci captivante, care îi vor face pe fani să se miște pe ritm în cel mai scurt timp. 

Vertigo (R.I.O. Remix) este un remix al hitului single-ului lui Deeperlove și Marc Korn,  Vertigo, de R.I.O. Remix-ul duce piesa originală pe noi culmi cu ritmurile sale electrizante și sintetizatoarele vibrante. Piesa a primit deja recenzii elogioase de la fani și critici deopotrivă și cu siguranță va fi favorită în cluburi.

Atât Right Way, cât și Vertigo (R.I.O. Remix) sunt disponibile acum pe toate platformele de streaming majore.

1. Shockz & Xellex – Right Way
2. Deeperlove & Marc Korn – Vertigo (R.I.O. Remix)

Sursa: Roton Music

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com