Dovada că Florin Cîțu a fost căsătorit! Premierul României își ține ”sub lacăt” viața personală dar un detaliu i-a scăpat! A existat cu adevărat ”doamna Cîțu”? EXCLUSIV

Puține lucruri se cunosc despre viața personală a lui Florin Cîțu, un politician care a studiat în Statele Unite și a ajuns în Parlament după ce activat mai mulți ani în domeniul bancar. Premierul României a ținut să păstreze discreția în legătură cu viața lui personală și a făcut publice puține lucruri din trecutul lui.

Acestea au început însă să iasă la iveală în timpul bătăliei interne pentru șefia PNL.

După dezvăluirile legate de dosarele penale pe care premierul le-a avut în Statele Unite, pe vremea când locuia acolo, o nouă informație a început să-și facă loc prin redacții: aceea că Florin Cîțu ar fi fost căsătorit însă a divorțat de soția lui înainte să intre în politică.

CV-ul în care Florin Cîțu apare căsătorit

WOWbiz.ro vă prezintă astăzi un CV pe care Florin Cîțu l-ar fi completat în 2006, înainte ca acesta să se angajeze la o bancă din România. Ultimul job trecut în document este cel de la Banca Europeană de Investiții, de unde Florin Cîțu a lucrat între 2003 și 2005.

Conform CV-ului, Florin Cîțu era căsătorit la acea dată însă nu avea copii! Informația este cu atât mai surprinzătoare cu cât Florin Cîțu nu a pomenit niciodată despre o soție sau despre un divorț prin care ar fi trecut fie în țară fie peste hotare. De asemenea, identitatea femeii cu care Florin Cîțu ar fi fost căsătorit rămâne un mister până astăzi.

Totuși, Florin Cîțu a fost dat de gol de fostul ministru al finanțelor, Orlando Teodorovici, care a lăsat să se înțeleagă că iubita lui Florin Cîțu ar fi Elena Calistru, o tânără care reprezintă societatea civilă prin intermediul unui ONG. Într-o discuție publică cu aceasta, Teodorovici a numit-o pe Elena Calistru ”doamna Cîțu”, aluzie la o posibilă relație dintre cei doi.Elena Calistru este din Focșani și a absolvit Facultatea de Științe Politice din cadrul Universității București. În 2006, ea a obținut o bursă la Universitatea Sapienza din Roma iar din 2008 a început să lucreze într-o organizație non-guvernamentală.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com