AD

HOROSCOP

Dovadă incontestabilă despre Andreea Mantea și Cristi Mitrea. Cele mai intime momente de familie au loc chiar în bucătăria brunetei

todayfebruarie 17, 2018 3

Background
share close
AD
AD

Andreea Mantea și Cristi Mitrea s-au dat de gol, însă fără să vrea. Din fotografiile postate de cei doi pe rețelele de socializare iese la iveală un amănunt important.

Prezentatoarea de televiziune Andreea Mantea este mama unui băiețel adorabil, David, din relație pe care a avut-o cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea. Din păcate, înainte de venirea pe lume a copilului, cei doi s-au despărțit, iar Cristi Mitrea nu a vrut să audă de fiul său. Asta până de curând, când Cristi Mitrea a revenit la sentimente mai bune și a început să se apropie de fiul său și al Andreei Mantea.

În ultima vreme, pe rețelele de socializare, cristi Mitrea a postat mai multe imagini extraordinar de frumoase în care apare în compania băiețelului său, David. Cea mai recentă poză îi înfățișează pe cei doi în bucătărie, în timp ce David mănâncă.

Un amănunt din această imagine atrage imediat atenția și scoate la iveală un detaliu nebănuit despre Andreea Mantea, Cristi Mitrea și fiul lor, David.

Andreea Mantea și Cristi Mitrea s-au dat de gol, însă fără să vrea. Din fotografiile postate de cei doi pe rețelele de socializare iese la iveală un amănunt important.

Prezentatoarea de televiziune Andreea Mantea este mama unui băiețel adorabil, David, din relație pe care a avut-o cu luptătorul de MMA cristi Mitrea. Din păcate, înainte de venirea pe lume a copilului, cei doi s-au despărțit, iar cristi Mitrea nu a vrut să audă de fiul său. Asta până de curând, când Cristi Mitrea a revenit la sentimente mai bune și a început să se apropie de fiul său și al Andreei Mantea.

În ultima vreme, pe rețelele de socializare, cristi Mitrea a postat mai multe imagini extraordinar de frumoase în care apare în compania băiețelului său, David. Cea mai recentă poză îi înfățișează pe cei doi în bucătărie, în timp ce David mănâncă.

Un amănunt din această imagine atrage imediat atenția și scoate la iveală un detaliu nebănuit despre Andreea Mantea, Cristi Mitrea și fiul lor, David.

Bucătăria respectivă este chiar bucătăria din casa Andreei Mantea, după cum se poate observa din fotografii postate de vedetă din casa ei, de unde se deduce că luptătorul de MMA își vizitează fiul la locuința fostei sale iubite, iar cele mai tandre ipostaze de familie, tată-fiu, au loc chiar în casa… mamei.

De la dulapurile de culoare albă la faianța de culoare maro închis, totul arată că bucătăria din casa Andreei Mantea este locul unde se desfășoară emoționantele întâlniri dintre Cristi Mitrea și David.

„Super, ce mă bucur și este chiar la Andreea în casă, deci se poate dacă vrei și dacă iubești cu adevărat! Fericire multă vă doresc?”, au remarcat și fanii lui Cristi Mitrea.

sursa: libertatea.ro

18 Adevăruri în spatele obiectelor pe care le folosim în fiecare zi
De ce adidașii au un vârf din cauciuc? Și de ce sunt tăieturi pe baghete? Cu toţii ne-am pus aceste întrebări cel puțin o dată.

Iată adevăratele semnificații din spatele lucrurilor pe care le folosim în fiecare zi. Este interesant să aflăm că unele dintre ele au fost influențate de evenimente istorice, iar altele au apărut ca urmare a confuziei lingvistice ca și cu ultimul punct de pe lista noastră.

De ce nu sunt literele de pe tastatura calculatorului ordonate în ordine alfabetică?

Unii oameni cred că acest aranjament de litere a fost creat pentru a vă ajuta să ajungeți la tastele cele mai frecvent utilizate cu ușurință. Dar asta este doar o parte a adevărului. La mașinile de scris originale, literele erau aranjate în ordine alfabetică. Cu toate acestea, plasarea tastelor în acest fel facea tastarea dificilă, pentru că vechile mașini de scris se blocau cu ușurință. De aceea, literele care sunt frecvent utilizate împreună sunt plasate departe una de cealaltă.

A apărut apoi aspectul familiar al tastaturii QWERTY. Este departe de a fi perfect, dar oamenii nu-l vor schimba pentru că toată lumea s-a obişnuit.

De ce unele haine au patch-uri pe cot?

Această tendință de modă a apărut inițial pe hainele militare. Soldații trebuiau să se târască pe coate, iar țesătura subțire se rupea. De aceea, coatele uniforme erau acoperite cu un strat suplimentar de țesătură.

Mai târziu, vânătorii au adoptat această idee, făcând astfel împușcarea mai convenabilă și salvând țesătura. Iar după anii ’50, studenții din multe universități americane au împrumutat ideea și au transformat-o într-o tendință reală de modă.

De ce este vândută înghețată într-un con?

La sfârșitul secolului al XIX-lea, înghețata a fost vândută în “pahare de înghețată penny”. Acestea au fost clătite cu apă, în cel mai bun caz, înainte ca alt client să le folosească.

Cu toate acestea, o soluție simplă a apărut în 1904. Datorită vremii extrem de calde, oamenii se îngrămădeau să cumpere înghețată, dar vânzătorul nu avea suficiente pahare pentru toate acestea. Vânzătorul de vafe a rulat rapid vafele în formă de con și le-a vândut ca înghețată.

Toți au fost mulțumiți de rezultat, în special medicii, deoarece paharele penny au fost un motiv pentru răspândirea tuberculozei.

Ce face acest mic punct negru?

citeste continuarea pe sanatateminutcuminut.com

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com