AD

SANATATE

Dr. Mencinicopschi: Acestea sunt alimentele pe care nu trebuie sa le combini niciodata!

todaymai 17, 2022

Background
share close
AD
AD

Gheorghe Mencinicopschi a explicat în cadrul emisiunii „Star Matinal” cum trebuie să avem grijă de sănătatea noastră printr-o alimentaţie corectă.

„Boala civilizaţiei moderne este obezitate. Apare la copii acum, am văzut de vârstă foarte fragedă, de 3-4 ani care sunt deja obezi.

Poftele sigur că sunt până la urmă o chestiune normală, dar astăzi poftele sunt în mod artificial create de alimente.

Sunt alimente care creează dependenţă. O poftă trebuie satisfăcută pentru că altfel suferim de frustrări, dar să nu devină o modă.

Trebuie să mănânc puţin din ceea ce îmi este poftă. De multe ori avem poftă de un anumit aliment sau o gamă de alimente.

Din păcate, multe alimente nu sunt sănătoase. Această dependenţă creează comportamentul compulsiv de a mânca şi a mânca. Ajungem să fim supraponderali şi obezi”, a adăugat el.

Care sunt alimentele pe care nu trebuie să le combinăm niciodată: „În alimentaţie nu există modă. Genomul nostru nu se modifică.

Carnea nu ar fi bine să se asocieze cu peştele, nici cu ouăle sau cu brânzeturi. Fructele de mare, asta e valabil pentru orice fel e carne, animalele respective trebuie să provină din medii nepoluate.

Se cunoaşte un caz foarte grav de intoxicare, în Japonia, s-a declanşat o martalitate foarte ridicată după ce mai mulţi oameni au mâncat scoici din golful în care se deversau ape de la o uzină chimică. Fructele de mare sunt hrănitoare.

Continuarea: https://www.andreilaslau.ro/dr-mencinicopschi-acestea-sunt-alimentele-pe-care-nu-trebuie-sa-le-combini-niciodata?fbclid=IwAR07Ra_w5b_B28k16vhHd6-ymsZQUCRl3YojHp65etsWRdB1FaIBZq0S_BU

Sursa: https://www.andreilaslau.ro/

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com