DRAGOSTEA NU ARE LIMITE! O FEMEIE ȘI-A PĂRĂSIT SOȚUL PENTRU FIUL VITREG, DUPĂ CARE S-A „TUNAT” PENTRU A FI MAI ATRACTIVĂ

Cine spunea că dragostea nu are limite și nici vârstă, mare dreptate avea. O femeie de 35 de ani din Rusia și-a părăsit soțul pentru fiul vitreg, după care a început să recurgă la tot felul de metode pentru a fi mai atractivă.

a

Marina Balmasheva, o femeie în vârstă de 35 de ani din Rusia era căsătorită și părea că totul merge bine în viața ei. Cu toate acestea, la un moment dat și-a dat seama că își dorește altceva, așa că nu a ezitat să se conformeze dorințelor sufletului și să ia măsuri.

Tocmai de aceea, femeia, care este și un cunoscut influencer în Rusia, a ales să se despartă de soțul ei și să se cupleze chiar cu fiul său vitreg, în vârstă de numai 21 de ani. Mai mult, cei doi s-au gândit chiar să se căsătorească și, pentru a se asigura că nu pierde nimic în urma acestei decizii, femeia de 35 de ani a insistat și asupra unui act prenupţial pentru a-și păstra toți banii și averile în caz de divorț de noul ei soț Vladimir Shavyrin, acum în vârstă de 21 de ani.

A recunoscut că s-a operat, pentru a fi mai atractivă pentru soțul mai tânăr

Influencerița de 35 de ani Marina Balmasheva a recunoscut că a apelat la esteticieni, pentru a fi mai atrăgătoare pentru tânărul ei soț. Mai exact,  dezvăluit că a suferit o abdominoplastie, pentru a îndepărta pielea excesivă, după ce a slăbit. De asemenea, a intervenit şi la nivelul feţei şi al gâtului. Totul este cu atât mai serios cu cât cuplul așteaptă, acum, și un copil.

”Vom avea un copil. Poate, mai mult de unul. Sper într-o căsătorie puternică, dar nu ne împiedică să avem un contract înainte de căsătorie, ca tot ce este înregistrat pe numele meu să rămână la mine în caz de divorț”, a afirmat aceasta.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com