Dramă în familia Vioricăi de la Clejani. Artista nu reușește să-și revină

Viorica de la Clejani a suferit o pierdere imensă și nici acum nu și-a revenit. Vedeta nu poată să treacă peste pierderea tatălui ei pe care l-a iubit nespus și cu care a avut o relație foarte bună. A trecut o lună de când i-a murit părintele, iar Viorica de la Clejani nu numai că suferă nespus, dar se și învinovățește.

Viorica de la Clejani și-a pierdut tatăl din cauza coronavirusului

Invitată în emisiunea Vorbește Lumea de la Pro TV, Viorica de la Clejani și-a strigat durerea. Artista și-a pierdut tatăl în urmă cu o lună, iar de atunci nu reușește să-și revină. Viorica își face procese de conștiință că nu l-a dus pe tatăl ei mai devreme la spital. Nici nu i-a fost ușor, însă, pentru că el refuza cu vehemență să ajungă pe mâna medicilor.

Simt un sentiment de vinovație pentru că n-am fost mai aspră cu el să îl trimit la spital, i-a fost frică de covid-19. Poate îl salvam dacă îl duceam, a spus Viorica la Vorbește lumea.

Viorica a spus că îi este greu să înțeleagă faptul că tatăl ei nu mai este. Oricât de greu i-ar fi, artista găsește putere să o încurajeze pe mama ei și să-și îmbărbăteze frații.

Mă simt un pic mai bine. Am avut o perioadă grea, pentru că am pierdut cea mai importantă ființă din viața mea, tatăl meu. Abia acum înțeleg că tata nu mai e, dar eu sunt tata, am figura lui. O să îmi fie greu când merg în vizită și nu o să îl mai văd. Uitându-se la mine începe să plângă pentru că semăn atât de bine cu tatăl meu, a mai spus Viorica.

Cu puțin timp înainte de a-și pierde tatăl, Viorica de la Clejani a lansat o piesă intitulată – Tatăl meu – pe care părintele ei a apucat să o asculte. Acum, de fiecare dată când cântă această melodie, ochii Vioricăi se umezesc instantaneu.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com