Drama neştiută a cântăreţei AMI! Obligată să plece de acasă!

Ami şi-a deschis sufletul într-un interviu de colecţie pentru Star Matinal de Weekend şi a povestit că, pentru a ajunge unde este astăzi, a fost nevoie de multă muncă, determinare și ambiție. Doar aşa visul ei din copilărie a devenit realitate. Primul pas a fost să plece de acasă. Exact la începutul clasei a XII-a, şi-a făcut bagajele şi a pornit spre o lume nouă. Cu un ochi plângea, pentru că lăsa în urma ei familia, prietenii, amintirile şi locul în care s-a născut, iar cu altul râdea şi privea spre un viitor frumos: “A fost un moment critic faptul că m-am despărţit de locul unde am crescut şi copilărit. Separarea aceasta de familie, să fii în sânul mamei, să aibă grijă de tine, acesta a fost momentul cel mai greu”

a

S-a mutat în Capitală şi luat-o de la capăt cu ambiţie şi responsabilitate. Viaţa ei era alta, trebuia să îşi poarte singură de grijă şi, în primul rând, să nu îi dezamăgească pe cei care au pus câte o cărămidă în formarea ei până în acel moment. Şi nu a făcut-o. I-a fost greu, dar a mers mai departe cu fruntea sus până într-o zi când visul ei s-a împlinit. Era în autobuz, mergea spre facultate şi s-a “trezit” cu piesa ei, “Trumpets lights”, la radio. Versurile melodiei erau şi primele pe care le compusese Ami. “Am plâns pentru prima oară când mi-am auzit vocea la radio, acesta a fost unul din visurile mele: să îmi aud vocea la radio, şi asta s-a şi întâmplat. Destul de repede după ce mi-am pus dorinţa asta şi mă bucur tare mult că am putut, şi că pot, şi că se întâmplă lucrurile astea în viaţa mea. Cred că cea mai mare realizare a mea, de până acum, este faptul că am ales să fac muzică”, a adăugat AMI.

De atunci, totul a venit de la sine. Fiecare piesă pe care a lansat-o a ajuns hit şi nu se opreşte aici. Artista are planuri mari. Dar… dacă din punct de vedere profesional nu se poate plânge, când vine vorba de viaţa sentimentală nu poate spune acelaşi lucru. Ami s-a despărţit de iubitul ei cu care a fost împreună mulţi ani, iar acum e singură: “Am avut o relaţie de cinci ani, aşa a fost înţelegerea să fim puţin departe de camere pentru că aceasta a fost dorinţa noastră”.

Sursa: spynews.ro

Motivul real pentru care Meghan Markle a divorţat

Înainte de Harry, Meghan i-a jurat credinţă veşnică producătorului Trevor Engelson.

Meghan Markle este acum, prin căsătoria cu prinţul Harry, ducesă de Sussex. Aceasta a mai fost însă căsătorit o dată.

Meghan şi producătorul Trevor Engelson şi-au jurat credinţă veşnică în 2011 – în acelaşi an în care prinţul William şi Kate se căsătoreau – pe o plajă din Jamaica.

Cei doi s-au cunoscut în 2004 şi au avut o relaţie de şase ani. S-au logodit în anul 2010 și au făcut nunta anul următor, în Jamaica.

Acum, conform Daily Mail, cea mai bună prietenă a actriţei dezvăluie de ce mariajul s-a încheiat după doar doi ani.

Ninaki Priddy spune că “dorinţa lui Meghan de a fi faimoasă” a cântărit mult în relaţia cu Trevor. Aceştia s-au despărţit la scurt timp după ce Meghan a primit rolul din “Suits”, care se filmează în Toronto.

“Ea nu a ştiut să gestioneze situaţia. Trevor a fost răvăşit de decizia ei de a pleca. Cei doi păreau îndrăgostiţi nebuneşte. Apoi, după nuntă, parcă s-ar fi stins lumina. A fost Meghan înainte de a fi faimoasă şi Meghan după ce a cunoscut faima. După 3 sezone de Suits, ea m-a sunat să-mi spună că mariajul ei a luat sfârşit”.

Indiferent de ce s-a întâmplat cu primul mariaj al lui Meghan Markle, nunta fostei actrițe cu prințul Harry a fost cel mai așteptat eveniment monden al anului 2018. Meghan a fost o miresă spectaculoasă, apariția ei fiind apreciată de milioane de oameni din toată lumea.

Sursa: stiriactuale.net

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com