DRAMA NEȘTIUTĂ A UNUI FOTBALIST DIN OLT, GĂSIT MORT ÎN ITALIA. „OARE NIMENI N-A OBSERVAT TRISTEȚEA ACESTUI OM?”

Tragedie fără margini în satul Mărgheni, comuna Brâncoveni, din județul Olt. Un tânăr de 36 de ani, fotbalist, a fost găsit fără suflare în Italia, unde lucra. Primăria a demarat o campanie de strângere de fonduri pentru repatrierea trupului lui Florin.

a

,,Primăria Comunei Brâncoveni anunță cu mare durere pierderea prematură a prietenului nostru Florin Strainu, la numai 36 de ani, om de mare caracter, cu un suflet ales, cel care a pus bazele formării echipei de fotbal Branco Brâncoveni și care a fost permanent alături de noi în tot ceea ce am făcut. Suntem alături de familia profund îndurerată și fac un apel către toți oamenii cu suflet mare care au posibilitatea de a ajuta pentru repatrierea din Italia. Aveți atașate conturile surorii sale, unde puteți ajuta. Drum lin printre stele, PRIETENE! Nu te vom uita niciodată! Condoleanțe familiei îndurerate!”, a transmis primarul din Brâncoveni, Ion Cheroiu. 

Tânărul Florin Strainu era cunoscut ca un om extraordinar în sat
Tânărul Florin Strainu era cunoscut ca un om extraordinar în sat

Se pare că tânărul şi-ar fi pus capăt zilelor, fiind găsit spânzurat. Toți cei care l-au cunoscut ca fiind un tânăr cuminte, om extraordinar, nu-și explică gestul lui Florin.

„Doamne, Florin, pentru mine nu eşti doar un fost cursant, pentru mine tu însemnai, ca toţi cursanţii din Slatina,…ACASĂ…? Suntem profund întristaţi de vestea trecerii tale întru eternitate. Gândurile şi rugăciunile mele sunt alături de familia îndurerată! Drum lin, în sus spre Cer! Dumnezeu să te odihnească şi să te aibe în pază!”, a scris instructorul de fitness al tânărului.

„Timpul e prețios, nu îl irosi”

Ultima postare a lui Florin pe pagina de Facebook poate fi sugestivă pentru starea de spirit a tânărului. Este vorba de un desen cu un bătrân și un copil care se țin de mână, iar pe siluetele lor sunt schițate două clepsidre. Din cea a bătrânului, nisipul aproape s-a scurs, în timp ce a copilului este plină. „Timpul e prețios, nu îl irosi”, este îndemnul care însoțește desenul. 

„Timpul e prețios, nu îl irosi”, este ultima postare a lui Florin

„Oare nimeni n-a observat tristețea acestui om, de ce nimeni n-a încercat să-l ajute…
Păcat, păcat c-a ales un drum fără întoarcere.. Drum lin, spre cea care ți-a dat viață… Se pare că te-a vrut aproape”, a scris un prieten al tânărului, la ultima postare a lui Florin.

Familia ar urma să repatrieze trupul neînsuflețit al lui Florin cât de curând, iar costurile ar fi considerabile.

„Nu există cuvinte pentru astfel de durere. Îl aduc în țară și costul e de 2.550 de euro. Cine vrea și poate să contribuie cu orice ajutor, mai jos e contul sorei lui”, a transmis o apropiată a familiei. 

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com