DUDUIENII NU AU LINIȘTE DUPĂ MOARTEA LUI EMI PIAN. DOI DINTRE CEI MAI TEMUȚI INTERLOPI AI CLANULUI, DAȚI ÎN URMĂRIRE NAȚIONALĂ

Se pare că moartea lui Emi Pian le-a adus membrilor clanului Duduienilor, pe lângă tristețe, și noi probleme cu legea. Polițiștii au anunțat că doi dintre cei mai temuți interlopi ai clanului au fost dați în urmărire națională după ce ar fi șantajat maneliști de top și i-ar fi lăsat fără sute de mii de euro.

a

Potrivit site-ului Christiansabbagh.ro, în portofoliul procurorilor există și înregistrări în care interlopii amenință mai mulţi cântăreţi de muzică lăutărească. Dosarul de tâlhărie și șantaj este instrumentat de Serviciul Grupuri Infracționale Violente din Poliția Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă judecătoria Sectorului 1.

Cum erau șantajați maneliștii

În acest dosar, 11 persoane au fost dispuse măsuri preventive, 6 persoane fiind arestate preventiv, iar alte fiind cercetate 5 sub control judiciar. Toate acestea arată că anchetatorii au probe care arată că întreaga grupare a Duduienilor proceda în același mod.

Concret, artiștii erau jefuiți de toți banii câștigați în seara cântărilor, banii pe care chiar ei îi dădeau, dar și sumele fabuloase aruncate de alți petrecăreți. Potrivit aceleași surse lucrurile mergeau chiar și mai departe.

Ei sunt cei doi urmăriți național ( foto Christiansabbagh.ro)

De multe ori, interlopii le planificau chiar ei maneliștilor evenimentele la care să meargă, tocmai pentru ca toate câștigurile să ajungă în buzunarele lor.

În data de 21 iulie, peste 100 de polițiști au făcut 11 percheziții domiciliare în municipiul București și în județele Ilfov și Teleorman, în dosarul penal în care se fac cercetări pentru tâlhărie și șantaj.

Anunțurile autorităților

„Două persoane au fost date în urmărire, după ce pe numele lor au fost emise mandate de arestare preventivă în lipsă, în dosarul de tâlhărie și șantaj instrumentat de Serviciul Grupuri Infracționale Violente – D.G.P.M.B., sub supravegherea Parchetului de pe lângă judecătoria Sectorului 1./ Față de alte 11 persoane au fost dispuse măsuri preventive în aceeași cauză.

La data de 14 august 2020, Judecătoria Sectorului 1 București a emis mandate de arestare preventivă, în lipsă, față de doi bărbați, membri ai unui grup infracțional, pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie și șantaj.

Cei doi au fost dați în urmărire, fiind demarate demersurile legale pentru solicitarea mandatelor europene de arestare”

Ce s-a întâmplat anterior

„La data de 21 iulie 2020, peste 100 de polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, cu sprijin al Inspectoratului General al Poliției Române, au efectuat 11 percheziții domiciliare, în municipiul București și în județele Ilfov și Teleorman, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor infracțiunilor de tâlhărie și șantaj.

Cercetările sunt efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1. Actiunea a beneficiat de sprijinul Unității Teritoriale de Analiza Informaţiilor, Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale și Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

La 14.08.2020 Judecatoria Sectorului 1 București a emis mandate de arestare preventivă în lipsă fata Duduianu Florin zis Anaser și Duduianu Stefan zis Lindon, membri ai grupului infracțional Duduianu pt săvârșirea infractiunilor de tâlhărie și șantaj. Cei doi sunt dati in urmarire si este facuta și solicitarea de MEA.( mandat european de arestare)”.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com