DUHOVNICUL OANEI ZĂVORANU REȚINUT DE POLIȚIE! CE ACUZAȚII I SE ADUC PĂRINTELUI MARIN

Duhovnicul Oanei Zăvoranu a fost reținut de oamenii legii de la secția 24 din Capitală și acuzat de fapte grave. Nu e prima dată când părintele Marin are probleme cu legea!

Ene Marin, , din orașul Videle – un personaj destul de controversat, devenit cunoscut pentru că le ghicea credincioșilor viitorul din Evanghelie-  este acuzat de pedofilie, iar în acestă dimineață a fost reținut de Polițiștii de la Secția 24 din București.

Nu este singura dată când preotul Marin intră în atenția oamenilor legii. În trecut, acesta a fost filmat de către alte persoane în timp ce se afla la mare, în ipostaze indecente, și ulterior șantajat de către acestea.

Potrivit polițiștilor, unul dintre suspecți ar fi călătorit pe litoral împreună cu preotul din orașul Videle și acolo ar fi realizat niște filmulețe și poze în ipostaze compromițătoare. Cel care ar fi orchestrat totul este chiar șoferul lui, care îl transporta la nevoie între Teleorman și București.

El a avut un șofer, îl ducea mereu la Fotăchești aici. Aflând că are bani, l-au mirosit, iar în septembrie anul trecut s-a dus și el la mare. El a fost urmărit de acest șofer și i-au făcut o poză în slip și după aceea au spus că el s-ar fi aplecat să facă sex oral cu alții și ăștia au improvizat, i-au înscenat această imagine. Nu e vinovat! Eu garantez că nu e vinovat!, declara un vecin pentru Pro Tv.

Cei opt indivizi l-au șantajat cu publicarea lor timp de patru luni: din septembrie 2020 până în decembrie 2020, timp în care au obținut de la preot peste 300.000 de lei. Ulterior preotul a reclamat fapta la poliție, iar bărbații au fost prinși.

💥 Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, invitata Psiholog Educational Irina Stanciu 💥 Subiect: rolul de parinte in viata unui om. 💥 .

În același timp, a avut loc o anchetă internă a Episcopiei Alexandriei și Teleormanului. Decizia ulterioară a Episcopiei a fost aceea ce a-i interzice să mai slujească, Epsiscopia declarând că ancheta nu este definitivată.

Legătura dintre preotul Marin și Oana Zăvoranu

De-a lungul timpului, mai multe vedete au trecut pragul bisericii în care preotul Marin a slujit. Printre acestea se numără și Oana Zăvoranu, care afirma că merge frecvent pentru a se spovedi.

”Mă împărtășesc și mă spovedesc. Nimeni nu știe când merg eu la biserică. Am un duhovnic, părintele Marian de la Videle, pe care-l respect enorm. Discuția cu acest om și pildele pe care mi le-a dat m-au ajutat enorm”, declara Oana Zavoranu în urmă cu câțiva ani.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com