AD

HOROSCOP

Dumnezeu le-a dat cel mai bun suflet! Astea sunt zodiile care iubesc cel mai mult!

todayianuarie 8, 2018 5

Background
share close
AD
AD

Aceste zodii sunt motivul pentru care spunem ca exista si bine in lume.
Rac

Bunatatea este asociata intotdeauna cu zodia Rac.
Pentru ca nativul acesta este cel mai sincer cu putinta, are multa dragoste de oferit, este deschis, bland, calm, rabdator. Este un prieten de nadejde, un sot fidel si un parinte model.

Pesti

In aceeasi categorie intra si nativul din Pesti. Acesta este extrem de sensibil. El ar vrea daca s-ar putea sa se transforme in ambasadorul mondial al binelui.
E dezinteresat, pentru ca el chiar isi doreste sa faca lumea un loc mai bun. Cauta sa aduca liniste, pace si intelegere in jurul sau.

Varsator

Varsatorul are o inima mare, foarte mare. E o fire sociabila, un om bun, poate chiar unul dintre cei mai prietenosi oameni.
Isi exprima sentimentele usor si reuseste sa-i inveseleasca pe cei din jur cu umorul sau.

Sursa: ele.ro

15 părți ale corpului uman care vor dispărea în viitor

Amintiți-vă de filmul “Inception“, în care personajul lui Leonardo DiCaprio a implantat idei false în mintea subiecților care nu știau?

Un grup de cercetători au încercat să facă ceva similar, numai că nu a fost la fel de impresionant ca și pe marele ecran, din motive evidente. Știința modernă are un drum lung de parcurs înainte ca lucrurile pe care le vedem în filmele SF să devină realitate. În orice caz, aceasta este o altă avansare în domeniul “hacking-ului creierului”, care vine imediat după sistemul de citire a minții care proiectează gândurile pe ecran.

Oamenii de știință de la Universitatea din Brown împreună cu colegii din Japonia au reușit să implanteze experiențe fictive false în creierul subiecților de testare inconștienți, înșelând-ui să vadă lucruri care nu erau acolo.

Experimentul sa bazat pe tehnica numita neurofeedback, care implica monitorizarea constanta in timp real a creierului subiectilor. Dar, cu excepția vizionării doar a activității neuronale a participanților, cercetătorii au influențat-o.

De fapt, această idee nu este nouă – a fost luată din cercetarea efectuată în anii 1960, care a demonstrat abilitatea unei persoane de a-și regla temperatura corporală sau ritmul cardiac numai prin gândirea sa. De data aceasta, cercetatorii au dorit sa vada daca este posibil sa se regleze alte aspecte ale activitatii neuronale.

Experimentul

Echipa de cercetare a prezentat unui grup de voluntari imaginile unei combinații diferite de dungi verticale și orizontale în fundaluri verzi, roșii și gri. Toți voluntarii au fost conectați la o mașină MRI care a măsurat activitatea neurologică în zonele V1 și V2, zonele creierului responsabile de procesarea stimulilor vizuali.

citeste continuarea pe pagina2>>

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com