După ce a rămas fără avere, Angela Similea a luat o decizie importantă. Ce se întâmplă cu numele ei de scenă

Ultimii ani au fost umbriți de problemele financiare cu care s-a confruntat artista. Asta a împins-o să plece din țară, dar și să ia o decizie importantă în ceea ce privește numele ei de scenă. Iată ce s-a aflat acum despre Angela Similea.

a

A avut datorii mari după moartea soțului ei

După moartea celui de-al patrulea soț, Victor Surdu, Angela Similea s-a trezit într-un coșmar financiar. Aceasta rămăsese cu o datorie de 700.000 de euro, ceea ce a forțat-o să scoată la vânzare „palatul de la Mataraua”, pe care soțul ei îl construise pentru ea. Ulterior, a locuit pe la prieteni, iar mai apoi s-a mutat alături de fiul ei în Statele Unite ale Americii.

sta a dus-o mai aproape de decizia pe care a luat-o în urmă cu un an. Și anume, înregistrarea numelui de scenă la OSIM. Asta înseamnă că numele ei devine „marcă înregistrată” și nimeni nu-l va putea folosi fără acordul ei, pentru activități din domeniile: educație, divertisment, cultură ori sport.

Angela Similea și-a înregistrat numele la OSIM

Angela Similea locuiește cu fiul său în SUA

După pierderea soțului ei, Angelea a decis să mute peste hotare, acolo unde locuiește fiul său alături de familia lui. Sorin s-a născut în timpul celui de-al doilea mariaj al artistei, însă a fost adoptat și de-al treilea soț al artistei. El profesează în domeniul IT și are un salariu impresionant, de care mama sa e foarte mândră.

„La absolvire, când s-a dus la interviu pentru angajare la City Bank, a fost acceptat să lucreze la City Corp, la firma mamă, acolo unde sunt capii. Iar salariul nu era de 20.000 de dolari, cum ar avea un absolvent, ci 35.000, plus zece la sută la sfârșitul anului. Imens.

Mi se pare imens. Dar, dar ce poate fi mai încântător pentru o mamă, decât să aibă un copil care să câştige prin forţele proprii un salariu mai mare decât al ei. Eu n-am avut în viața mea salariu… Dar oricum are foarte mult”, spunea, în urmă cu ceva vreme, Angela Similea, notează click.ro.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com