După modelul Naomi Campbell, Cristina Șișcanu a ieșit la supermarket echipată din cap până-n picioare: ”Mie și lui Mădălin ni s-a întâmplat ca un cretin să tușească lângă noi”

La începutul lunii martie, Naomi Campbell făcea senzație pe Internet, după ce a apărut la aeroport echipată complet, pentru a se apăra de coronavirus. Prima vedetă de la noi care i-a urmat exemplul a fost Cristina Șișcanu. Purtând un combinezon de zugrav, mască, mănuși și ochelari de protecție, bruneta de la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’ a ieșit la supermarket pentru a face aprovizionarea familiei.

Cristina Șișcanu s-a luat după Naomi Campbell și a ieșit din casă echipată complet

Criticată de urmăritorii săi că face risipă de echipamente, atât de necesare medicilor în această perioadă, dar și pentru alte lucruri, Cristina Șișcanu a luat foc. Vedeta a venit cu o serie de precizări menite să le închidă gura cârcotaților. Câteva dintre comentariile la fotografia ei au fost: „E bine că aveți, eu lucrez în spital și nu am’ sau „Ce pastile folosești? Sau ce fumezi? Serios’.

Pe bune? Așa de ciudat gândiți unii dintre voi? Nu mai există nicio criză de echipamente de protecție pentru cadrele medicale. S-a rezolvat. Probabil mai durează procesul de producție. În plus, dacă ați face toți ca mine (să ieșiți o dată la șapte zile din casa și echipați așa ), am scăpa de pandemie mult mai repede! Un astfel de echipament nu este scump și este disponibil. De ce aruncați cu pietre? Eu militez pentru a proteja și a ne proteja! Cu ce am greșit? Când va dispărea oare acest efect de turmă care îmbolnăvește societatea?’, a explicat Cristina Șișcanu pe Instagram.

Cât a cheltuit Cristina Șișcanu pe combinezonul menit să o protejeze de coronavirus

Vedeta a ținut să precizeze că echipamentul purtat de ea nu e deloc costisitor, și-l poate permite orice și recomandă tuturor să poarte așa ceva când pleacă la cumpărături.

Știți cât de ușor mi-a fost când am ajuns acasă? Mi-am dat jos combinezonul, mănușile, masca și le-am aruncat (data viitoare îmi iau și botoși) și sunt liniștită că mi-am luat toate măsurile de siguranță să mă protejez și să îi protejez pe copiii și pe părinții mei care stau cu noi. Și nici nu fac risipă de echipamente pentru că ies din casă de 4 ori pe lună. Deci? 4 măști, 4 combinezoane de unica folosință, 4 perechi de mănuși, 4 perechi de botoși pe lună!

De ce să mă supun riscului pentru că un cretin care se amuză pe seama situației în care ne aflăm să vină și sa îmi strănute pe haine (așa cum mi s-a întâmplat mie și soțului meu) ??? Voi gândiți înainte sa lăsați un comentariu la aceasta postare a mea? Oameni buni, ce aveți ? Cum să donez un combinezon de unică folosință pentru zugravi unor cadre medicale? Un astfel de combinezon costă 9 lei. Aceasta a fost găselnița mea pentru a nu îmi expune hainele și părul la eventualele picături ale unei persoane infectate cu COVID-19. Mie și lui Mădălin ni s-a întâmplat ca un cretin sa tușească și să strănute lângă noi‘, a dezvăluit Cristina Șișcanu.

.

sursa : viva.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com