După Spania și Italia, Tarom introduce zboruri de repatriere pentru românii din Belgia și Olanda

Tarom a anunțat că introduce zboruri dus-întors către Bruxelles și Amsterdam în zilele de 26 și 28 mai, pentru repatrierea cetățenilor care vor să se întoarcă în țările de origine.

a

Zborurile Bruxelles -București vor avea escală la Amsterdam și vor avea loc după cum urmează:

BRUXELLES:-București – Bruxelles, tarif 277 euro, toate taxele incluse, precum și un bagaj de mână de 10 kg și un bagaj de cală de 23 kg;-Bruxelles – București, tarif 257 euro, toate taxele incluse, precum și un bagaj de mână de 10 kg și un bagaj de cală de 23 kg.

AMSTERDAM:-București – Amsterdam, tarif 289 euro, toate taxele incluse, precum și un bagaj de mână de 10 kg și un bagaj de cală de 23 kg;-Amsterdam – București, tarif 267 euro, toate taxele incluse, precum și un bagaj de mână de 10 kg și un bagaj de cală de 23 kg.Tarom a anunţat, de asemenea, că va efectuta în această săptămână mai multe zboruri de la Bucureşti spre Roma, Milano, Madrid, Barcelona și retur.     

Detalii AICI.

Biletele pot fi achiziționate de pe site-ul www.tarom.ro, prin aplicația mobilă și de la orice agenție Tarom. Check-in-ul se face gratuit, online sau la aeroport.Operatorul aerian precizează că zborurile sunt operate în condiții speciale, sub incidența HG 394/18 mai 2020, anexa 3, art. 4., iar din aceste considerente, pasagerii care vor fi acceptați la bordul aeronavelor trebuie să se încadreaze in următoarele categorii:-

Dinspre Bruxelles și Amsterdam spre România vor fi acceptati doar cetățenii români care doresc repatrierea conform art. 4, alin. J.-

Dinspre România spre Bruxelles și Amsterdam sunt necesare următoarele condiții: să fie cetățeni ai statelor respective, să fie lucrători sezonieri cu contract de muncă conform art. 4, alin. I sau să fie lucrători din sectorul transporturilor, prevăzuți în anexa nr.3, la comunicarea privind implementarea culoarelor verzi (“green lanes”), în temeiul orientărilor privind măsurile de gestionare a frontierelor, în vederea protejării sănătății și a asigurării disponibilității mărfurilor și serviciilor esențiale – C (2020 1897/23.03.2020).

Detalii despre condițiile speciale de călătorie din această perioadă pot fi găsite aici: http://www.tarom.ro/masuri-de-calatorie.

Sursa: incont.stirileprotv.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com