E oficial! Klaus Iohannis a semnat decretul. Se anulează tot

Miercuri, președintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind retragerea decorației conferite Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, din cauza unor grave deficiențe a modului în care a fost gestionată criza de coronavirus. Președintele României decorase spitalul din Suceava în urmă cu un an „în semn de apreciere pentru activitatea de asistenţă medicală, precum şi pentru rezultatele obţinute în perfecţionarea actului medical”.

E oficial! Klaus Iohannis a semnat decretul. Se anulează tot

„În temeiul prevederilor art. 94 lit. b) și ale art. 100 din Constituția României, republicată, precum și ale Legii nr. 29/2000 privind sistemul național de decorații, republicată, având în vedere gravele deficiențe în activitate constatate în perioada stării de urgență provocate de pandemia de COVID-19, de natură să anuleze orice rezultate meritorii obținute anterior, a fost retras Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler, conferit prin Decretul nr. 205 din 5 aprilie 2019, Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava”, se arată în comunicatul de de presă al Administrației Prezidențiale.

Suceava, ”Lombardia” a României

Situația de la Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava este una gravă în continuare. Între timp, mărturiile cutremurătoare despre ce s-a întâmplat acolo continuă să curgă, acolo unde este cel mai mare focar de coronavirus în România. Este vorba despre medici aruncați în luptă fără protecție, dar și pacienți pe care nu are cine să îi mai trateze, dat fiind faptul că personalul medical este insuficient.

Suceava este denumită ”Lombardia” a României. Este primul oraș din România aflat în carantină totală, cu 31 de decese provocate de coronavirus. Multe dintre victime au fost confirmate cu virusul chiar și la zile întregi după deces. Acolo se află și peste 638 de îmbolnăviri. În plus, ministrul Sănătății se teme că 1000 de purtători de coronavirus umblă la acest moment prin Suceava, fără caa nimeni să știe cine sunt.

Sursa: playtech.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com