E oficial! Primul loc din țară în care masca devine obligatorie și în aer liber. Măsura intră în vigoare joi

Masca devine obligatorie și în aer liber, în acest județ al țării, după numărul foarte mari de diagnosticări cu noul virus. Încă de luni a fost raportat că există tot mai multe cazuri, de ordinul miilor, la nivelul țării, în doar 24 de ore. Rezultatele testelor de coronavirus au arătat că locuitorii din acest județ se confruntă în acest moment cu o situație fără precedent. Din acest motiv, cetățenii vor fi nevoiți să poarte o mască și în spațiile deschise.

E oficial! Primul loc din țară în care masca devine obligatorie și în aer liber

În județul Argeș, acolo unde doar luni au fost confirmate 129 de noi cazuri de COVID-19 cetățenii vor fi obligați să poarte masca de protecție și în spațiile libere. Anunțul a fost făcut de curând și decizia a fost luată de către autoritățile județene. Totodată, numărul mare de îmbolnăviri semnalat nu a dus și la un scenariu de carantinare. Locuitorii se pot bucura că au scăpat de și mai multe interdicții, dar încă de joi vor fi nevoiți să respecte această regulă impusă.

Cetățenii din județul Argeș vor fi nevoiți să poarte o mască medicală de protecție, ca o măsură suplimentară de prevenire contra COVID-19. Situația se înrăutățește în foarte multe zone ale țării, iar în acest județ există chiar și o comună în care nu există apă curentă.E oficial! Primul loc din țară în care masca devine obligatorie și în aer liber. Măsura intră în vigoare joi

Locuitorii din Argeș vor fi nevoiți, de joi, să poarte o mască de protecție și în spațiile libere, nu doar în magazine

Măsura intră în vigoare chiar de joi

Masca devine obligatorie în Argeș de pe 30 iulie, când vor fi formate grupuri mai mari de două persoane, în spațiile deschise. Este o decizie oficială, ce a fost luată în această marți de către reprezentanții Consiliului Județean pentru Situații de Urgență. Varianta a fost aleasă pentru a nu fi impusă carantina în cazul a 12 localități. Și în ceea ce privește mijloacele de transport în comun, le va fi permis accesul unui număr mai redus de călători ca de obicei. Vor putea urca pasagerii care ocupă scaunele, fără să le fie permis accesul celor care stau în picioare. Autobuzele nu vor mai circula dacă pasagerii nu poartă mască de protecție, mai informează Realitatea.net.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com