E SPUNE ANDREEA TONCIU DESPRE CEL DE-AL DOILEA COPIL. ESTE SAU NU PREGĂTITĂ SĂ DEVINĂ MĂMICĂ DIN NOU? „ÎMI DORESC…”

Andreea Tonciu a stârnit curiozitatea multor fani de-ai săi, atunci când a început să vorbească despre familie. Ajunsă la 35 de ani, bruneta i-a făcut pe toți să se întrebe dacă nu cumva își mai dorește un copil. Fără rețineri, aceasta a oferit răspunsul mult așteptat.

Andreea Tonciu a fost mereu o persoană extrem de deschisă și sinceră, iar asumarea sa a făcut-o tot timpul să spună lucrurilor pe nume.

Recent, Andreea Tonciu a fost întrebată dacă este pregătită pentru a aduce din nou pe lume un copil. Fără rețineri, bruneta a mărturisit că, în acest moment, planurile sale privind viața personală sunt altele și nu-și dorește să-și mărească familia.

„Deocamdată, nu (n.r. mai vrea un copil). Fac 35 de ani anul acesta. Nu mai sunt pregătită să mai fac niciun copil”, a spus Andreea Tonciu la Star Matinal de la Antena Stars.

Andreea Tonciu își dorește o casă mai mare

Pentru că are numeroase lucruri care nu-i mai încap în dressing, Andreea Tonciu a găsit varianta perfectă pentru a rezolva această problemă.

Tot la Antena Stars, Andreea Tonciu a mai povestit că își dorește ca ea și familia sa să locuiască într-o casă mai mare, acolo unde ar avea suficient spațiu.

„Îmi doresc un nou proiect în televiziune, vreau să fim sănătoși, vreau să mă mut într-o casă mai mare. Nu mai avem loc pentru că am foarte multe haine. Cel mai bine în viața asta este ca o femeie să îsi producă bani singură. Mi se pare cel mai urât ca o femeie să ceară bani părinților, soțului și așa” a mai completat Tonciu.

În privința comportamentului său, Andreea Tonciu a mărturisit că experiențele de viață au învățat-o să petreacă mai mult timp cu familia și mai puțin timp cu prietenii, în oraș.

„E greu să te schimbi în totalitate. Caracterul e același, doar că am mai schimbat anumite chestii: nu mai stau foarte mult în oraș, să stau mai mult cu soțul meu. Prietenele mele sunt vecinele mele. Dacă ies, ies la vecina. Nu mai sunt atât de nebunatică. Dar vulcanică sunt”, a adăugat bruneta.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com