Ea a murit tânără, el s-a eliberat din închisoare și își trăiește viața. Ce face acum criminalul Mihaelei Runceanu

Mihaela Runceanu a fost una dintre artistele mari din țara noastră, o femeie frumoasă și foarte talentată, ale căror aripi s-au frânt pe când avea doar 34 de ani. Artista a fost ucisă în propria locuință, de către un tânăr care avea atunci 21 de ani. Îl cunoștea și avea încredere în cel care i-a pus capăt zilelor.

a

Ce face criminalul Mihaelei Runceanu, după 32 de ani de la ziua fatidică

Daniel Cosmin Ștefănescu a făcut 17 ani de închisoare și a fost eliberat condiționat în 2006, pentru bună purtare. A schimbat câteva locuri de muncă în România, a fost vânzător la un magazin de haine, după care a plecat în Anglia, spunând că nu mai vrea să știe nimic de România.

Ea a murit tânără, el s-a eliberat din închisoare și își trăiește viața. Ce face criminalul Mihaelei Runceanu

În Marea Britanie, Ștefănescu a lucrat în construcții, dar, conform ȘtirileKanalD, din 2020 a luat în calcul să revină în țară.

Criminalul Mihaelei Runceanu are un copil, o fată care s-a născut cu doar câteva luni înainte ca tatăl ei să o omoare pe artistă. Fata a crescut, s-a căsătorit și ea, a devenit mamă și a spus într-un interviu pentru Libertatea că avea 7 ani când a aflat ce a făcut tatăl ei.

Ea a murit tânără, el s-a eliberat din închisoare și își trăiește viața. Ce face criminalul Mihaelei Runceanu

Mi s-a părut un tip liniștit, care nu bea alcool și vorbește frumos. A fost și la ziua mea cu câțiva ani în urmă. A băut o cola și atât. Am păstrat o vreme legătura, dar acum e plecat în Anglia și nu am mai dat de el. Poate o să mai vină, poate o să vrea să-și cunoască nepoții, a spus fiica lui Daniel Ștefănescu, pentru Libertatea.

Cazul morții artistei Mihaela Runceanu

O voce incredibilă care a încetat brusc să mai cânte. Mihaela Runceanu a fost strangulată în timp ce dormea. Criminalul ei, care avea atunci, 21 de ani, a încercat să-și șteargă urmele, dând foc locuinței. A plecat din casa artistei cu bani, bijuterii, obiecte electronice și haine.

Artista a fost înmormântată pe 4 noiembrie 1989, în cimitirul Dumbrava din Buzău.

Ultimul spectacol pe care l-a susținut a fost pe 28 octombrie 1989, un spectacol maraton de mare succes, intitulat Start Melodii 89, care a avut loc la Sala Radio din Capitală. Publicul a cerut bis de trei ori, iar artista a îngenunchiat efectiv de emoție și bucurie. Cu o zi înainte să fie ucisă, pe 30 octombrie 1989, a apărut la Electrecord, cel de-al treilea disc al artistei, intitulat Pentru voi, muguri noi.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com