Ea este femeia care s-a întors din morți. Elena spune că a văzut Raiul de mână cu Maica Domnului

O femeie care a fost în moarte clinică susține că a văzut Raiul și povestește în detalia cum a simțit că a ieșit din corp și a călătorit deasupra tuturor. Se numește Elena, iar viața ei a luat o cu totul altă turnură după ce a ieșit din moarte clinică. A fost marcată total de această experiență care întrece orice imaginație.

Elena povestește că a văzut Raiul

În emisiunea Voi cu Voicu, de la Antena 3, Elena a povestit ce i s-a întâmplat în urmă cu 26 de ani, când a fost în moarte clinică. Totul a început când ea a fost supusă unei intervenții chirurgicale banale, anume o ruptură de perineu, care nu ar fi trebuit să impună probleme.

Doi ani de la această experiență, Elena nu și-a amintit absolut nimic. Apoi totul s-a derulat în mintea ei, cu lux de amănunte.

Elena a intrat în moarte clinică și de atunci, tot ce s-a întâmplat întrece orice imaginație. Femeia spune că a simțit cum iese din corp și începe să colinde, într-un fel de zbor, dimensiunea Pământului. Cumva, ea vedea și ce fac doctorii în sala de operație, dar de undeva de deasupra lor.

Atunci mi-am dat seama că eram decorporalizată, pentru că mă vedeam pe masa de operație, vedeam medicii, și eu eram undeva deasupra. În timp ce mă opera, eu am ajuns într-o balanță a conștiințelor, undeva unde mi se punea ca într-o balanță ceea ce am făcut eu. Se rula ca un film toată viața mea, a povestit Elena în emisiunea Voi cu Voicu.

Femeia își amintește cum, la un moment dat a ajuns în fața a ceva ce ea a numit purgatoriu. A văzut acolo cinci arătări înfricoșătoare, care semănau cu caprele și aveau copite de capre și despre care Elena spune că erau diavoli. “Mai încolo era întunecimea cea mare și se auzea grohătiș, niște zbierături, pe care nu le-am auzit niciodată”, a spus Elena.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com