EA SPUNE CĂ NU DIVORȚEAZĂ, DAR CARE ESTE, DE FAPT, ADEVĂRUL? CU CINE A FOST SURPRINSĂ ALINA SORESCU, DUPĂ SPECULAȚIILE LEGATE DE DESPĂRȚIREA DE ALEX CIUCU

Deși tot mai multe persoane susțin că mariajul dintre Alina Sorescu și Alex Ciucu a rămas doar o iluzie și cei doi se îndreaptă cu pași repezi spre divorț, artista încă mărturisește că nu este așa, iar adevărul este altul. De curând, însă, Alina Sorescu a fost surprinsă în oraș alături de un alt bărbat. 

Nu vă alarmați, căci Alina Sorescu a fost surprinsă în oraș alături de tatăl său, cel care i-a fost mereu alături și a ajutat-o să-și gestioneze problemele din viață.

Mai mult, la un moment dat, tatăl Alinei Sorescu a fost văzut în timp ce conducea chiar el mașina artistei, pesemne că relația dintre ei ori este extrem de apropiată, ori în mariajul fiicei sale cu Alex Ciucu există probleme ce nu mai pot fi reparate, de vreme ce soțul vedetei nu a putut să o însoțească în oraș, așa că a făcut-o tatăl ei.

Potrivit informațiilor oferite de ciao.ro, Alina Sorescu a primit, la un moment dat, un telefon și a fost văzută în timp ce ducea mâna la cap, pesemne că vestea pe care a primit-o de la persoana cu care avea o discuție nu a fost deloc una bună.

Ce spunea Alina Sorescu, despre divorț

Deși în vara anului 2020 Alex Ciucu a fost văzut singur la mare, Alina Sorescu a infirmat orice problemă de cuplu și s-a limitat la o declarație evazivă, atunci când a fost întrebată dacă divorțează sau nu.

Celebritatea, într-adevăr, nu este ușor de dus pe umeri. Dar eu asta fac de când mă știu. Sunt în lumina reflectoarelor de când eram copil. Sunt învățată cu astfel de situații. Vreau să-mi văd mai departe de activitate și familie. Nu am fost cu el la mare pentru că am fost foarte ocupată cu școala de muzică și una dintre fete a avut febră așa că a stat cu ea. Alex a fost la golf și la întoarcere s-a oprit în Mamaia. Nu mă deranjează bârfele pentru că sunt obișnuită. Lumea mondenă e mică” spunea aceasta, acum ceva timp.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com