Ecaterina Andronescu pe scena iUmor! Fostul ministru al Educației: Nu cred că sunt pregătită

Seară incendiară la iUmor unde Ecaterina Andronescu a fost invitată să facă roast. Fanii emisiuni sunt surprinși total de acest invitat surpriză, un fost ministru al Educației. Ecaterina Andronescu i-a luat la roast pe cei trei jurați ai emisiunii: Delia, Cheloo și Mihai Bendeac. Fostul ministru al Educației a făcut aprecieri legate de cartea nou scoasă pe piață a lui Mihai Bendeac, dar a vorbit și despre versurile din melodiile lui Cheloo.

Ecaterina Andronescu la iUmor

Cine s-ar fi așteptat la așa o prezență pe scena iUmor. Fostul ministru a Educației, Ecaterina Andronescu, a urcat pe scena iUmor de la Antena 1 cu un număr de roast la adresa celor trei jurați ai emisiunii.

De altfel, Delia, Bendeac și Cheloo au fost surprinși de prezența acesteia în emisiune.

Înainte de a urca pe scenă, Andronescu a declarat că are emoții și că nu crede că este pregătită pentru această emisiune.

Sunt emoţionată pentru că m-aţi invitat la o emisiune cu care nu sunt obişnuită şi pentru care nu cred că sunt pregătită! Ar fi o idee să îi scot la tablă, pentru că am încercat să ştiu cine sunt juraţii. Sigur, pe doamna Matache o cunoşteam de când venea în Regie la balurile bobocilor, dar pe ceilalţi doi nu prea îi ştiam şi atunci am încercat să îi identific din mesajele publice, a spus fostul ministru al Educației.

Ecaterina Andronescu a spus că a căutat cartea lui Mihai Bendeac și a ascultat câteva dintre piesele lui Cheloo. Fostul ministru al Educației a spus că a citit aproape toată cartea pe care Mihai Bendeac a scris-o și a lansat-o pe piață recent. Andronescu nu a vrut să spună care sunt melodiile lui Cheloo pe care le-a ascultat.

Am căutat cartea domnului Bendeac şi trebuie să recunosc că sunt expresii pe care le-a folosit în scris şi pe care eu nu le-aş accepta niciodată. În acelaşi timp am ascultat câteva din cântecele domnului Cheloo. Ca urmare, chiar dacă mesajul nu ai cum să nu îl apreciezi, limbajul nu ai cum să nu îl dai la o parte, a mai spus fostul ministru al Educației.

În cadrul momentului său pe scenă, Ecaterina Andronescu a povestit câteva întâmplări amuzante din școală, în special, din timpul examenelor.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com