Ecaterina s-a născut a doua oară. Fiica părintelui Nicolae Dima e dovada că miracolele există. Ce mesaj a transmis fetița

Ecaterina s-a născut a doua oară. Fiica părintelui Nicolae Dima e dovada că miracolele există. Iată ce vești a dat preotul despre fata lui pe care o iubește până la cer și înapoi și ce mesaj a transmis Ecaterina însăși.

a

Ecaterina s-a născut a doua oară. Fiica părintelui Nicolae Dima e dovada că miracolele există. Ce mesaj a transmis fetița

Micuța Ecaterina a stat în comă două luni și jumătate. Două luni și jumătate în care familia ei a avut inima uscată de durere. În cele din urmă, după tot acest timp, tatăl ei, părintele Nicolae Dima, a venit cu vești mai puțin supărătoare.

Duhovnicul a postat în mediul online un mesaj prin care a ținut să împărtășească cu enoriașii cum se simte acum Ecaterina, după operația pe creier suferită. E dovada că miracolele chiar există.

Preotul de la Biserica Sfântul Nicolae Dintr-o Zi din București spune acum că fetița face progrese remarcabile și este din ce în ce mai bine.

Mai mult, în imaginile postate de preot apare și Ecaterina, care a ținut să le transmită un mesaj tuturor celor care au ajutat-o să se facă bine. Fetița este tunsă scurt și vorbește destul de greu.

„Vă mulțumesc tuturor pentru că ați avut încredere că o să mă fac bine!”, a spus Ecaterina.

Ecaterina, fiica preotului Nicolae Dima. Foto: captură video

Nicolae Dima: „Ea este noua Ecaterina!”

„Ea este noua Ecaterina! Zic noua Ecaterina pentru că este ca și când s-ar fi născut a doua oară. E clar că Dumnezeu a făcut cu noi un miracol! A făcut cu Ecaterina un miracol, a născut-o din nou, i-a dat o nouă viață și pe noi ne-a pus în fața acestui fapt cu care trebuie să trăim de acum înainte.

Cum va arăta viața Ecaterinei de acum înainte, Dumnezeu știe! Adică, în mâna Lui suntem și avem încredere în El așa cum am avut până acum și cum în fiecare zi avem pentru că în fiecare zi ne trezim, ne uităm la Ecaterina și zicem „Mulțumesc, Doamne! Mulțumesc Doamne, pentru Miracolul pe care ni-l pui în față”.

Părintele Dima

Ecaterina s-a născut a doua oară. Fiica părintelui Nicolae Dima e dovada că miracolele există. Ce mesaj a transmis fetița

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com