AD

HOROSCOP

Eclipsă parțială de soare pe 11 august. Cum sunt afectate 5 zodii

todayaugust 9, 2018 9

Background
share close
AD
AD

O eclipsă parțială de soare va avea loc pe data de 11 august 2018. Eclipsa nu va fi vizibilă din România, însă 5 zodii vor fi afectate de acest eveniment astronomic.

Ce spune astrologii despre acest eveniment și care sunt cele 5 zodii care trebuie să identifice sursele problemelor neprevăzute. În următoarea perioadă, putem întâmpina dificultăți și neînțelegeri legate de comunicare sau să fim informați/ dezinformați și astfel întârziați în procesul nostru de transformare.

Pentru VĂRSĂTORI urmează o perioadă puțin cam complicată. Sunt nevoiți să se hotărască asupra unor situații și trebuie să decidă rapid ce vor să facă pe mai departe. Eclipsa parțială de soare este posibil să afecteze și viata sentimentață. Vor exista anumite discuții dar daca va exista destul de multă înțelepciune, nativii acestei zodii o să depășească cu usurință aceste momente.

SCORPIONII vor avea parte de foarte multe reușite. Pentru ei, eclipsa de soare aduce numai lucruri bune, căștiguri pe mai multe planuri, inclusiv cel financiar. Este posibil să ăprimească o primă de performanță sau de ce nu, o avansare la locul de muncă.

5 zodii afectate de eclipsa parțială de soare

Tot în această perioadă urmează să finalizeze un proiect iar meritele vor fi pe măsură.

RACII trebuie să fie mai cumpătați. Cei care se știu mână largă trebuie si ia măsuri în acest sens. Toți nativii născuți sub semnul acestei zodii trebuie să fie foarte cumpătați în perioada următoare. În viața sentimentală nu vor exista mari probleme.

Pe strada LEILOR iese în sfârșit soarele. După o lungă perioadă de singurătate, nativii acestei zodii își vor găsi sufletul pereche. Pentru cei care au deja pe cineva, urmează o perioadă prielnică pentru o cerere în căsătorie. Pe plan financiar este recomandat să aveți ceva mai multă grijă și să nu vă aruncați să faceți cheltuieli foarte mari.

Pentru TAURI urmează o perioadă de relaxare. Este posibil să plece în vacanță și o sa profite din plin de concediu sau de zilele libere. De la job urmează să primească vești bune.

sursa: huff.ro

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com