EDWARD SANDA ȘI CLEOPATRA STRATAN ȘI-AU DUS RELAȚIA LA URMĂTORUL NIVEL! CUM AU PETRECUT CEI DOI ÎNDRĂGOSTIȚI ULTIMA LUNĂ

Edward Sanda și Cleopatra Stratan sunt unul dintre cele mai tinere dar și cele mai bine sudate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au logodit anul trecut, iar până  la marele eveniment, au mai făcut încă un pas în relația lor.

a

Se pare că lucrurile merg cum nu se poate mai bine între Cleopatra Stratan și Edward Sanda. În ultimul timp, cei doi și-au dus relația le următorul nivel și au experimentat cum este să locuiască împreună. Edward Sanda a mărturisit că în ultima lună a fost plecat la Chișinău, unde a locuit alături de aleasa sa. 

Cei doi îndrăgostiți au stat împreună timp de o lună și au experimentat viața de cuplu așa cum trebuie. Artistul a mărturisit că s-a bucurat alături de Cleopatra de cele mai mici lucruri, iar treburile banale precum gătitul sau curățenia s-au transformat în momente foarte plăcute.

„Am fost o lună de zile la Chișinău, am venit duminică, am locuit împreună, separat de părinții ei, singuri. Am privit asta ca pe ceva normal. Am gătit, am făcut curățenie împreună, nu ne-am plictisit, am făcut de toate. A fost foarte frumos, am construit mai mult. E primul an când nu am avut evenimente de sărbători, dar statul cu ea a compensat totul, a fost exact așa cum trebuia să fie”, a declarat Edward Sandală, în cadrul emisiunii ”Star Matinal”.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, un an de relație

A trecut mai bine de un an de când Edward Sanda și Cleopatra Stratan formează un cuplu. Cei doi au realizat foarte multe în acest timp și totul a fost încununat cu o logodnă. Așa că au multe motive de sărbătorit, iar pentru acest lucru au pregătit o mică escapadă.

Edward Sanda a mărturisit că va pleca alături de Cleopatra într-o vacanță la munte, pentru a sărbători primul an de relație. 

„Ea acum a rămas acolo, dar urmează să plecăm într-o mică vacanță la munte ca să sărbătorim anul pe care îl avem împreună”, a mai spus artistul.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com