Ele sunt cele bune femei! Zodiile cărora Dumnezeu le-a dat puteri speciale

Astrologii au realizat horoscopul celor mai puternice femei din zodiac, iar trei dintre ele sunt cu totul speciale. Iată despre ce este vorba:

Vărsător:

Pe femeia Vărsător, Dumnezeu a înzestrat-o cu puterea de a vedea în viitor. E mereu cu un pas înaintea tuturor, ea fiind cea care dă tonul lucrurilor. Fiind mereu cu un pas înaintea tuturor, ea este cea care are puterea de a schimba lumea.

Femeia Vărsător nu e doar înzestrată din punct de vedere intelectual, ci și foarte curioasă și dedicata cercetării. Nu-i e de ajuns sa primească informație – ea va prelua acea informație și va încerca sa o completeze, sa găsească și alte lucruri interesante despre acel subiect, sa privească problema din mai multe unghiuri.

Fecioară:

Femeia Fecioara este ambiţioasă şi foarte riguroasă. Prin ea, Dumnezeu îşi impune cuvântul său, căci de o Fecioară ascultă toată lumea. Are şi ea o capacitate extrasenzorială cu care este înzestrată şi prin intermediul căreia anticipează, ghiceşte pur şi simplu ceea ce urmează să se întâmple.

Citește și:  Comorile horoscopului. Două zodii feminine cu care orice bărbat s-ar însura

Femeia Fecioară poate părea un pic introvertită uneori, dar ea nu se teme să fie dură sau să plece în căutarea a ceea ce-şi doreşte, indiferent de ceea ce spun sau gândesc ceilalţi despre ea. Ea nu se lasă oprită din drum, aşa că să nu crezi că poţi să o împiedici de la ceva doar pentru că s-a purtat frumos cu tine, altfel te va mânca de viu! Această femeie va face tot ce e nevoie pentru a-şi atinge obiectivele.

Peşti:

E sensibilă şi empatică, dispusă mereu să se sacrifice pentru binele celorlalţi. E un fel de întruchipare feminină a Mântuitorului. Femeia Peşti este sensibilă şi emotivă, ceea ce o ajută să citească dincolo de cuvinte şi de fapte.

Misterioasa zodiacului, femeia Peşti este un cocktail de emoţii, îmbinat cu senzualitate şi romantism. Totuşi, fiind o zodie jupiteriană, este extrem de interesată şi de latura ei spiritual, fiind empatică şi intuitivă. Majoritatea nativelor din zodia Peşti au abilităţi aproape telepatice, şi uneori au vise premonitorii sau foarte lucide.

Sursa: stiriromania.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com