AD

HOROSCOP

Ele sunt cele mai loiale zodii si te poți baza oricând

todaynoiembrie 26, 2017 7

Background
share close
AD
AD

Loialitatea este o calitate pe care nu o are toată lumea. Poți fi loial unei persoane, unui grup, unei țări sau unei cauze. De câte ori nu ai văzut un film în care omul rău are lângă el un om bun și vreți să țipați: “De ce ești atât de loial față de tipul ăsta? Nu știi că vei muri dacă rămâi loial lui?”

Dar când vine vorba de semnele noastre zodiacale, unele sunt mai credincioase ca altele. Nu este o idee bună să luați decizii de prietenie în funcție de ceea ce spune zodiacul, însă conștientizarea acestor trăsături nu este o idee proastă.

Cât de loial ești în funcție de zodie
BERBEC

Din păcate, Berbecul este cunoscut ca cel mai puțin loial din toate semnele zodiacale. Berbecul caută mereu noi aventuri, noi provocări și uneori acest lucru înseamnă un nou partener. Sunt carismatici, inovatori, prietenoși și egoiști. Nevoile lor vin absolut pe primul loc, iar persoana cu care sunt cel mai devotați este persoana lor.

TAUR

Toată lumea știe că Taurii sunt încăpățânați, dar acest lucru poate fi un lucru bun. Ei nu vor renunța la o relație chiar dacă prietenii și familiile lor sugerează să o facă.

GEMENI

Gemenii sunt minunați la petrecere, pentru că le place să vorbească și să se distreze. Din păcate, în timp ce Gemenii par fermecător, ei pot fi, de asemenea, fragili și necredincioși. Din moment ce există două părți ale personalității lor, aceștia pot fi cu totul loiali și demni de încredere pentru un minut și spunând secrete în următorul.

RAC

Când vreți un prieten loial și semnificativ, un Rac este o alegere excelentă. Ei sunt foarte intuitivi și plini de înțelepciune șiacordă timp sentimentelor lor, astfel încât atunci când se angajează, ei fac 100%. În mod evident, ei nu tratează bine trădarea, deci dacă sunteți implicați cu ei, încercați să mențineți nivelului de loialitate.

LEU

Leii sunt oameni foarte generoși, iubitori și creativi. Sunt loiali când le convine, dar din moment ce pot fi foarte egoiști, niciodată nu ar urma pe cineva. Ei sunt lideri, nu adepți.

FECIOARĂ

Fecioarele iau totul foarte serios. Acești nativi sunt, de obicei, pământești și loiali, dacă au parte de atenție pozitivă. Dacă se întâmplă acest lucru, aceștia își vor concentra atenția asupra partenerului lor.

BALANȚĂ

În unele privințe, Balanța este unul dintre cele mai loiale zodii, cel puțin în ceea ce privesc relațiile amoroase. Odată ce ai un prieten Balanță, îl ai pentru toată viața. Cu toate acestea, Balanța are unele probleme de control al impulsurilor și poate acționa asupra lor.

SCORPION

Scorpionii sunt guvernați de pasiune și pot fi uneori loiali, dar înșelătoare alteori. Ei pot fi posesivi și geloși și pot cere loialitate față de ceilalți, dar depinde de modul în care se simt la vremea respectivă.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii pot fi îndrăgostiți fără speranță și angajați pe deplin într-un minut, pierzând interesul și concentrându-se pe cineva nou în următorul minut. Ei merg de la o extremă la alta și nu sunt considerați cei mai credincioși sau loiali dintre semnele zodiacale.

CAPRICORN

Capricornii sunt extrem de loiali. Dacă există o problemă care amenință să-și schimbe hotărârea, ei vor lucra la aceasta până când totul va fi fix și asta va include și relațiile.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii sunt foarte loiali. Ei urăsc mincinoșii și înșelătorii și nu vor face nimic neetic.

PEȘTI

Pestii au o imaginatie vie și sunt profund emoționali. Ei pot fi un iubit și un prieten devotat. Peștii sunt loiali și credincioși atunci când nu se pierd în propria creativitate.

Zodiile pe care Dumnezeu nu le lasă NICIODATĂ la greu

De multe ori ne îndoim de existența lui Dumnezeu, însă El ne arată că nu suntem niciodată singuri. Ba chiar ne întinde o mână salvatoare atunci când ne simțim cei mai deznădăjduiți.

Zodiile pe care Dumnezeu nu le lasă niciodată la greu. Iată și cum intervine El în viețile zodiilor
Printre zodiile care nu sunt lăsate niciodată la greu se numără Fecioarele, Gemenii, Balanțele, Săgetătorii și Peștii. Ele sunt cele mai sensibile și se pot pierde cel mai ușor pe drum, fapt pentru care au nevoie mereu de protecție divină.

Cât despre restul nativilor, stau ceva mai bine cu emoțiile. Știu să și le stăpânească și nu iau eșecurile ca pe ceva dezastruos, ireparabil.

Fecioarele sunt cele mai rele de gură din zodiac. Nu își dau seama cât rău pot face cu o simplă privire, cu un singur cuvânt.

Întrucât drăcușorul nu le spune că sunt pe o pistă greșită când trag concluzii pripite, vine îngerașul și le trage de mânecuță să rectifice tot.

Balanțele își pierd foarte repede încrederea în forțele proprii. Sunt extrem de echilibrate în cea mai mare parte a timpului, însă atunci când cad în lacul tristeții, numai Dumnezeu le mai poate scoate din depresie arătându-le partea frumoasă a vieții.

În viața Balanțelor apar de multe ori persoane parcă trimise de Dumnezeu, îngeri păzitori cu chip de om care le ajută în momentele în care credeau că totul s-a pierdut.

Și Săgetătorii sunt foarte credincioși și au o legătură impresionantă cu tot ce ține de spiritualitate.

Acești nativi pot pierde foarte mult din cauza sentimentelor negative. Sunt foarte geloși, foarte posesivi și duc lipsă de o stimă de sine.

Se pun pe locul doi de multe ori, și exact în acele momente intervine Divinitatea cu forța sa pentru a le arăta calea cea dreaptă și că nu e nimic greșit să se gândească și la ei.

De altfel, se spune că trebuie să ne iubim aproapele ca pe noi înșine, dar dacă nu ne iubim nici pe noi, cum vom putea iubi oamenii de lângă noi?

Pe această listă se află și Gemenii și Peștii, alte două zodii duale extrem de sensibile. Gemenii pot intra ușor în depresie pentru că pun la suflet absolut orice.

În momentele în care cred că viața lor nu mai are rost, Dumnezeu le trimite oameni providențiali, care îi ajută să vadă partea plină a paharului.

De asemenea, Peștii nu suportă trădarea și minciuna și se întristează foarte repede din această cauză. Acești nativi sunt extrem de sinceri și nu înțeleg de ce oamenii au comportamente care nu le fac cinste.

sursa:revistateo.ro

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com