AD

HOROSCOP

Ele sunt cele mai puternice femei din zodiac!

todayaugust 3, 2018 9

Background
share close
AD
AD

Leu

Femeia născută în zodia Leu este extrem de puternică și nu se lasă ușor dusă de valurile destinului. Prin vitalitatea, ambiția și autoritatea ei, aceasta nu se lasă doborâtă de nimeni și de nimic. Ea adoră să fie activă, întotdeauna în mișcare.

Femeile care își domină întotdeauna bărbații, potrivit zodiacului. Ele sunt cele care fac regulile în dormitor!

O adevărată „leoiacă”, femeie născută în această zodie nu poate să stea într-un loc și să nu facă nimic. Nu suportă lenea, nici când aceasta se numește, de fapt, „odihnă”.

O altă trăsătură a ei este intoleranța pentru oamenii care o trădează sau care încearcă să o ducă de nas în vreun fel.

Scorpion

Femeia Scorpion este de-a dreptul înspăimântătoare prin curajul ei extraordinar. Ea nu acceptă niciodată jumătăți de măsură și știe întotdeauna ce își dorește. Pentru ea, este întotdeauna totul sau nimic!

Ce își dorește în secret să îi faci în pat, în funcție de zodia lui. Așa îl determini să fie înnebunit după tine!
În plus, ea nu se lasă oprită de nimeni și de nimic pe drumul ei spre a-și îndeplini obiectivele și este vai de cei care încearcă să o înșele sau să o trădeze în vreun fel!

Cele mai bune decizii pe care le ia sunt cele bazate pe intuiția ei, iar primele impresii pe care și le face despre persoane sunt cele valabile – ea evaluează oamenii imediat și de cele mai multe ori fără greș.

Săgetător

Femeia Săgetător are o personalitate cu două laturi principale și total diferite. Prima este cea care are legătură cu dorința ei de a avea o viață liniștită, cu prieteni adevărați și loiali. Cealaltă este complet diferită – femeia Săgetător este curajoasă, independentă, vrea să forțeze barierele și își asumă riscuri care altora le-ar putea părea nebunești.

Ei sunt egoiștii zodiacului. Mare grijă la aceste persoane! Nu acceptă să nu obțină ceea ce vor și întotdeauna trebuie să fie așa cum spun ei!

Extrem de ambițioasă, femeia Săgetător vrea să își organizeze viața în detaliu, pentru ca totul să fie exact așa cum vrea ea. Aceasta ar face orice care poate veni în sprijinul bunei ei reputații.

Pentru ea, viața este o luptă continuă. Ea este neînfricată și nu se uită niciodată înapoi!

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com