Ele sunt REGINELE lui 2018! Două zodii se întâlnesc și trăiesc marea dragoste anul acesta

1. Berbec

a

Nativele născute în zodia Berbecului nu sunt capricioase, și asta pentru că oricum nu au timp, chiar dacă ar simți nevoia unui mic răsfăț din când în când. Acțiunea continuă, agitația, tensiunea se pot numi capriciile femeii Berbec. Dacă ar putea, ar practică toate sporturile din lume inventate și chiar și pe cele nedescoperite încă. Și toană lor cea mai mare este că, de fiecare dată, ele să fie liderul de necontestat.

În dragoste este intransingent și foarte gelos. Se plictisește în general repede și gelozia poate fi un ingredient necesar pentru a-i menține treaz interesul. În anumite situațîi, izbucnește violent sau se comportă că un adolescent ofensat și capricios. Nu i se poate pretinde fidelitate.

Semn cardinal, de foc, cu energie yang, Berbecul nu este întâmplǎtor primul semn al zodiacului. El deschide drumuri, inițiazǎ proiecte curajoase, este îndrǎzneț și nu spune niciodatǎ „nu” unei provocǎri.

Berbecul vrea sǎ fie în orice loc în care se întâmplǎ ceva și încearcǎ sǎ ajungǎ primul. Îi place sǎ acționeze sub impulsul momentului, fǎrǎ sǎ se gândeascǎ prea mult înainte. Are entuziasm și curaj din plin, iar dacǎ își pune ceva în minte, este de neoprit.

Acești nativi sunt insistenți, direcți și sinceri. Evident, uneori pot fi lipsiți de tact și chiar brutali, rǎnindu-i foarte ușor pe cei din jur.
Le place sǎ înceapǎ lucruri, dar nu stau prea bine la capitolul finalizare. Odatǎ ce entuziasmul aferent începutului se consumǎ, dispare și motivația de a continuă ceea ce au inițiat.

Pot fi conducǎtori excelenți (este în natură lor) și de cele mai multe ori curajul și abnegația lor îi inspirǎ pe ceilalți sǎ-i urmeze. Au idei foarte bune, uneori geniale, dar nu prea știu sǎ coopereze cu cei din jur. Nu au rǎbdare sǎ asculte și, astfel, pot pierde din vedere detalii importante ale unei situațîi sau probleme.

Există și Berbeci care se manifestǎ precum niște bulgǎri uriași care se rostogolesc, strivind totul pe unde trec. Nu le place sǎ stea, sǎ lâncezeascǎ. Ei trǎiesc pentru acțiune. Iubind provocǎrile și lupta, se aprind foarte ușor și pot deveni certǎreți, mai ales când ideile și acțiunile nu le sunt sprijinite.

Berbecilor nu le place introspecția și nici nu au timp de așa ceva. Ei se agitǎ continuu, iar mintea lor nu se odihnește niciodatǎ, nici mǎcar când dorm.

Dintre cele trei semne de foc (Berbec, Leu și Sǎgetator), Berbecul are cea mai multǎ energie, cea mai puternicǎ forțǎ intuitivǎ și cea mai intensǎ voințǎ de a acționa și de a reuși.

2. Gemeni

Personalitatea lor dublă le face reușita în iubire o adevărață misiune imposibilă nativilor zodiei Gemeni. Însă, cu toate acestea, norocul va da peste ei în 2018, întrucât Jupiter (planetă iubirii) îi va încânta pe aceștia cu o influență pozitivă sentimentală pe tot parcursul anului, potențialul maxim a acesteia fiind în Iunie, Iulie și puțîn din August, perioadă în favoarea începerii unor noi relațîi sentimentale pentru Gemeni.

Dacă nici nativele din zodia Gemenilor nu sunt capricioase, atunci cine? Mofturile lor sunt copilăroase, enervante, dar seducătoare în același timp. De aceea, femeia Gemeni este considerată prototipul femeii-copil a zodiacului, iar persoanele de sex opus vor fi încântate să le satisfacă toate toanele.

Ele se trezesc din senin că vor o înghețată la 4 dimineață, chiar dacă nu există în congelator, partenerul de viață va ieși la primul non-stop și va cumpără, că vor o excursie la munte în mijlocul săptămânii, că vor luna de pe cer și, ceea ce este cel mai iritant este faptul că vor în cele mai nepotrivite momente și că niciodată nu acceptă un refuz în a le fi satisfăcute straniile doleanțe.

Spirite vii, niciodată obosite, Gemenii caută să cunoască, să înțeleagă și să explice toate aspectele viețîi. Curiozitatea lor legendara fac din aceștia niște persoane foarte interesante și, prin urmare, de multe ori, sunt remarcați că având cunoștințe multiple. Că orice pasionat, acest semn poate duce lipsa de concentrare și poate pierde oportunități frumoase atât amicale cât și profesionale. Gemenii reprezintă un semn de mișcare constanța că o stea căzătoare !

Este, de asemenea, prin excelență un semn al comunicării. Foarte bun orator, el știe întotdeauna să facă față chiar dacă apelează la unele subterfugii pentru a-și atinge mai repede scopurile. Cu această personalitate foarte abilă, își derutează de multe ori anturajul profesional sau familial! Sub influență lui Mercur, el știe perfect să se adapteze în toate circumstanțele, ceea ce îl poate face să pară superficial.

Acestui semn nu-i place să se angajeze în viață și este deosebit de pasionat de libertate. Este un semn care știe cum să se strecoare atunci când vrea și să nu ajungă prins într-o situație pe care nu o poate controla. Gemenii au nevoie de spațiu, aer proaspăt și terenuri de explorat!

Sursa: estisuperba.ro

5 obiceiuri de zi cu zi care vă fac să câștigați în greutate

Nu ați mai mâncat fast-food și dulciuri pentru o lungă perioadă de timp, faceţi sport în mod regulat și încercați din greu să pierdeți greutatea … dar acele kilograme în plus par să se agațe. De fapt, majoritatea oamenilor nu-și dau seama că ritualurile obișnuite de dimineață le pot împiedica să-și construiască silueta viselor lor.

Iată 5 obiceiuri de dimineață la care ar trebui să renunți chiar acum.

Dormi prea mult
Cu somn prea puțin, corpul dvs. este mai probabil să producă cortizol hormonul răspunsului la stres care vă sporește apetitul. Cu toate acestea, somnul in plus poate să nu fie mult mai bun pentru dvs. Potrivit unui studiu recent realizat de revista PLOS One, dormind mai mult de 10 ore pe noapte poate duce la un indice de masă corporală mai mare. Nu e de mirare că medicii recomandă obținerea a 7 până la 9 ore de somn în fiecare zi.

Te pregătești în întuneric
Deschideți jaluzelele sau perdelele imediat după trezire. Un studiu din revista PLOS One a constatat că undele albastre de lumină de la soarele de dimineața devreme stimulează metabolismul și ajută corpul să se trezească. Chiar și 20-30 minute de lumină naturală este suficientă pentru a vă afecta indicele de masă corporală.

Nu-ți faci patul
Ar putea suna ciudat, dar e adevărat. Un studiu realizat de US National Sleep Foundation a descoperit faptul că persoanele care au raportat că își fac paturile au raportat ca și dorm mai bine în general. La urma urmei, somnul sănătos este calea optimă către o greutate sănătoasă.

Uitați să vă cântăriți
Cercetătorii de la Universitatea Cornell au demonstrat cum cântărirea zilnică este o tehnică de succes care încurajează scăderea în greutate. Cel mai bun moment pentru a merge pe cântar este primul lucru dimineața înainte de a mânca sau de a bea ceva. Din moment ce pierdeți greutatea apei peste noapte, veți obține numărul cel mai precis.

Mâncați prea puțin pentru micul dejun
Cercetătorii de la Universitatea din Tel Aviv insistă să vă răsfățați cu o masă delicioasă dimineața. De fapt, un mic dejun echilibrat, care conține 600 de calorii de proteine ​​slabe, carbohidrați și un desert, vă va face mai ușor să urmați planul de dietă zilnic.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com