Elena Cârstea, atac dur la adresa lui Roxen. Artista este dezamăgită de prestația ei de la Eurovision:

Elena Cârstea este una dintre cele mai mari artiste din țara noastră, cu o carieră de mare succes. Celebra interpretă a avut o intervenție dură la TVR, unde a fost invitată să comenteze eșecurile țării noastre la Eurovision. Ea a avut o atitudine dură față de Roxen, criticând numărul ei de la Eurovision.

Elena Cârstea o critică dur pe Roxen

România s-a calificat anul acesta la Eurovision în marea finală, care s-a dovedit a fi, însă, un eșec. Roxen a fost criticată aspru de majoritatea românilor, mai ales de către cei care au votat-o, pe motiv că prestația ei nu a fost deloc una bună.

Elena Cârstea a vorbit despre nereușitele României din acest an la Eurovision și a explicat că situația nu a fost deloc mai bună decât cea din ultimii trei ani, care au fost marcați tot de înfrângeri și participanții nu au reușit să ocupe locuri prea bune. Artista a declarat că ar fi vorba mai mult despre interesele caselor de discuri și că ar trebui luate măsuri în acest sens.

Pe cine prefera Elena Cârstea la Eurovision

”Nu poți să trimiți un om nepregătit. N-ați trimis-o pe Loredana, pe Andra. Ultima picătură a fost copila aia care cântă ca un Dumnezeu, Laura Bretan. Cum poți să trimiți o tută care stă pe scenă, se fâțâie ca la școală? Profesionalismul lipsește cu desăvârșire”, a mai declarat solista.

Artista spune că potrivite pentru Eurovision ar fi fost Loredana Groza sau Andra, unele dintre cele mai bune cântărețe din țară. De altfel, la fel de mult o apreciază și pe Laura Bretan, a cărei voce este lăudată de mulți.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com