Elena Ionescu, accident la Splash! vedete la apă. Vedeta ar fi putut rămâne cu traume mari

Celebra Elena Ionescu este unul dintre concurenții de la Splash! vedete la apă. Fosta conccurentă de la Survivor adoră adrenalina și este foarte competitivă, motiv pentru care a decis să participe și la acest show în mare vogă. Din nefericire, artista a suferit un accident extrem de neplăcut, care s-ar fi putut termina tragic.

Elena Ionescu a căzut la Splash! vedete la apă

Elena Ionescu, fosta câștigătoare Survivor, participă acum la Splash. De când a stat luni întregi în Republica Dominicană și a făcut față celor mai grele condiții de trai, și-a dat seama că nimic nu o poate învinge și că poate să se descurce în orice situație.

Pentru că îi plac sportul și adrenalina, a decis să participe și la show-ul verii. Chiar dacă are mare frică de înălțime, vrea să scape de ea. Ultima ediție, însă, nu a fost deloc una bună pentru ea, pentru că a suferit un accident minor, dar care putea să fie unul decisiv pentru participarea ei și nu numai.

Din neatenţie, bruneta a alunecat pe podeaua și a căzut. Din fericire, s-a ales doar cu câteva zgârieturi și semne, pentru că ar fi putut să se rănească mult mai grav. Colegii au sărit imediat să o ajute și nimeni nu a stat pe gânduri. Se simte bine acum și este gata să mai concureze, mulțumită că, totuși, a avut noroc.

Jador, câștigătorul ediției

Jador se numără și el printre concurenții de la show-ul de la Antena 1. Competiția Survivor l-a transformat într-un bărbat mult mai ambițios și i-a deschis pofta pentru concursuri, pentru lupta pentru marele premiu.

În ediția de pe 4 septembrie 2021, el a reușit să îi impresioneze pe jurați și să obțină cel mai mare punctaj, ocupând locul 1, urmat de colega sa, Elena Ionescu. Săriturile sale au fost impresionante și jurații au notat ca atare. Chiar și jurata Iulia Albu, care dă note secrete, i-a oferit 9,5 pentru prestația sa uimitoare: o săritură de la 10 metri.

Ediția aceasta i-a avut concurenți pe: Blaze, Stelian Milu, Elena Ionescu, Doinița Oancea și, desigur, Jador, câștigătorul serii, care urmează acum să mai concureze în marea finală.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com