Elena Merișoreanu, în stare gravă la spital. Artista a fost depistată cu COVID-19, deși a fost vaccinată cu schema completă

Elena Merișoreanu a fost internată de urgență în spital. Îndrăgita artistă a fost depistată cu COVID-19, deși a fost vaccinată cu schema completă anti-COVID. În luna mai a acestui an, interpreta a fost operată de urgență din cauza problemelor grave pe care le avea cu fierea.

a

Elena Merișoreanu, internată în stare gravă în spital
Artista de 74 de ani a fost imunizată cu schema completă anti-COVID-19, dar boala tot și-a făcut loc în organismul ei.

Artista are COVID-19, deși s-a vaccinat cu schema completă
Cea care s-a gândit să-i facă totuși un test antigen a fost fiica ei. De la o zi la alta, starea artistei s-a degradat, iar azi a chemat Salvarea. Acum, este internată la Institutul Matei Balş din Capitală.

Operația la care a fost supusă la începutul verii nu a fost singura experiență de acest fel a artistei. În anul 2018, Elena Merișoreanu a suferit o operație de urgență la corzile vocale. La acea vreme, artista și-a anulat toate concertele și evenimentele programate, pentru că avea nevoie de o perioadă prelungită de recuperare.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com