Elena Merișoreanu, îngenunchiată de durere după ce soțul ei a fost confirmat pozitiv cu Covid: „Murea, dacă nu mergea la spital”

Elena Merișoreanu trăiește clipe de coșmar, de când soțul ei, colonelul Viorel Croitoru, se luptă cu nemilosul virus Covid. Bărbatul a ajuns în stare gravă la spital, fiind internat de mai bine de o săptămână. “Murea, dacă nu mergea la spital”, a mărturisit îndrăgita interpretă de muzică populară.

a

Cântăreața Elena Merișoreanu trăiește cu frica în suflet, de când soțul său, colonelul Viorel Croitoru, a ajuns în stare gravă la Spitalul Victor Babeș din Capitală, după ce a primit diagnostic pozitiv cu Coronavirus. Bărbatul îndrăgitei interprete avea plămânii afectați în proporție de 75%, iar medicii au făcut tot ce le-a stat în putință să-l stabilizeze.

Elena Merișoreanu, îngenunchiată de durere după ce soțul a fost confirmat pozitiv cu Covid

Elena Merișoreanu a făcut primele declarații despre starea de sănătate a soțului ei, aflat internat de mai bine de o săptămână.

Bărbatul meu e în spital, tot internat de COVID. Bine că s-a dus la spital, că dacă nu, murea. Acum se simte bine, nu l-au intubat, deși a avut 75% plămânul afectat. L-au ținut cu perfuzii, cu medicamente și iată că se simte mai bine. Aceasta e a opta zi în spital. Soțul meu este la Victor Babeș, este într-o stare mai bună, a fost foarte grav, dar acum vorbim și de două trei ori la telefon, mănâncă foarte bine, îi ducem ce trebuie și este foarte bine îngrijit. Să nu mai vorbească lumea, dar nu mai fac față nici săracii medici. E dezastru! Îi mulțumesc Lui Dumnezeu că el este bine.”, a mărturisit Elena Merișoreanu, pentru Fanatik.

Elena Merișoreanu s-a vaccinat anti-Covid

Elena Merișoreanu este dintre românii care cred că virusul SARS-Cov-2 nu iartă pe nimeni. Din aceste motive, artista și-a luat toate măsurile de siguranță pentru a nu avea de-a face cu temutul virus.

Mai mult, artista populară s-a și vaccinat deja cu prima doză a vaccinului anti-Covid, urmând să meargă în curând la rapel.

Tot legat de pandemia de Coronavirus, Elena Merișoreanu a declarat că mulți oameni sunt inconștienți și ajung să își pună viața în pericol atunci când îmbrățișează refuzul de a purta mască sau când se declară împotriva vaccinării.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE