ELENA MERIȘOREANU, TESTATĂ PENTRU CORONAVIRUS: ”TOATĂ NOAPTEA NU AM ÎNCHIS OCHII DE FRICĂ”

Elena Merișoreanu a fost testată pentru coronavirus. De spaimă, cântăreața nu a putut să închidă un ochi toată noaptea până a aflat rezultatul.

Elena Merișoreanu face injecții în picior, din cauza durerilor pe care le are. Iar asistenta care o ajută a ajuns, recent, la spital cu febră și era suspectă de COVID-19.

Cântăreața n-a stat pe gânduri și s-a dus de urgență la spital ca să facă testul pentru coronavirus. Elena Merișoreanu a avut o noapte albă din cauza spaimei, iar așteptarea a adus-o în pragul disperării. 

”Am stat cu emoții foarte mari azi-noapte, pentru că doamnei care îmi face mie recuperarea la picior și-mi face masaj i s-a făcut rău ieri. A făcut febră, a dus-o urgent la spital, a spus cu cine a luat ultima dată legătură. Au venit, mi-am făcut și eu testul ăsta COVID. Toată noaptea nu am închis ochii de frică că na, am mai luat legătură cu ai mei, vă dați seama”, a povestit Elena Merișoreanu la Antena Stars.

Din fericire, însă, rezultatul testului pentru coronavirus a fost negativ. Totuși, Elena Merișoreanu trebuie să repete testul peste câteva zile.

”Azi dimineață, la prima oră mi-a dat telefon: „Doamnă, sunteți negativă și dumneavoastră și doamna asistentă”. A făcut o indigestie de la pepene rece. Atâta sunt de fericită, dar totuși mi-a spus că trebuie să mai fac un test”, a mai spus ea.

Elena Merișoreanu face sacrificii ca să fie pe scenă

După ce a fost supusă unei operații la corzile vocale, Elena Merișoreanu se confruntă cu alte probleme de sănătate. Artista nu vrea să renunțe la concerte și la diverse evenimente așa că a luat măsuri.

Cântăreața de muzică populară a apelat la ajutorul unui specialist pentru a ameliora durerile pe care le are din cauza problemelor la picioare. 

”Dacă nu am fost cuminte când a trebuit. Sănătate nu îi mai cer lui Dumnezeu, că mi-a dat altele. M-am pus pe tocuri, am urcat pe scenă. De câte ori am căzut, numai pe ăla am căzut. Am făcut tot felul de terapii. Pot să merg, nu am ajuns să merg cu bastonul, doamne ferește! Stau câte o oră pe tocuri pe scenă, e un efort. 

Am făcut și cate 25 de injecții în picior. Fac și în celălalt, ca să nu se îmbolnăvească. Normal că doare! Aș minți dacă aș spune că nu mă doare. Sunt la a opta ședință, trebuie să fac minimum 15. S-a regenerat cartilajul. Îmi recoltează sângele, apoi durează trei ore până îl bagă la centrifugă, între timp fac și perfuzii cu vitamine, pentru stare de bine, urmează infiltrații, laser rece. După fiecare procedură simt cum ceva umblă pe picioare”, a mărturisit Elena Merișoreanu la Teo Show.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com