AD

ACTUALITATE

Elena Udrea, închisă în Bulgaria, vorbește zilnic cu fiica ei și cu Adrian Alexandrov

todayaprilie 25, 2022

Background
share close
AD
AD
Elena Udrea inchisa in Bulgaria vorbeste zilnic cu fiica ei si cu Adrian Alexandrov

Elena Udrea așteaptă decizia judecătorilor din bulgaria cu privire la extrădarea ei în România / Foto: Facebook

Reținută în Bulgaria, în așteptarea unei decizii care să o extrădeze în România, Elena Udrea face tot ce îi stă în putință pentru a-i simți aproape pe cei pe care îi iubește. Din acest motiv, zi de zi, ea vorbește la telefon din arestul Poliției din Bulgaria cu Eva Maria, fiica ei, și cu Adrian Alexandrov, partenerul de viață.

Elena Udrea, închisă în Bulgaria, vorbește zilnic la telefon cu fiica ei

Conform Antena 3, Elena Udrea vorbește la telefon, în fiecare zi, cu voie de la autoritățile bulgare, cu fiica ei, Eva Maria și cu partenerul său de viață, Adrian Alexandrov. Sursa citată precizează că cei din Bulgaria îi permit acest lucru Elenei Udrea în jurul orelor prânzului.

Elena Udrea este reținută în Bulgaria, fiind în arestul poliției din țara vecină după ce, acum mai bine de două săptămâni, instanțele din România au confirmat decizia de condamnare la închisoare cu executare în dosarul legat de gala Bute.

Conform autorităților din Bulgaria, în săptămâna care urmează, Curtea de Apel din Sofia va stabili un termen cu privire la apelul făcut de Elena Udrea în cazul extrădării sale în România. În prima instanță, magistrații din țara vecină au decis că ea poate fi extrădată, dar Elena Udrea a făcut apel.

Mai mult, ea a contestat și arestarea preventivă, susținând că este bolnavă, dar judecătorii din Bulgaria au decis că actele medicale aduse în fața instanței de Elena Udrea nu ar demonstra că nu ar putea suporta detenția.

Elena Udrea reținută în Bulgaria, după confirmarea condamnării în dosarul Gala Bute

Pe 7 aprilie 2022, magistrații au respins ca nefondate, contestațiile în anulare din dosarul ”Gala Bute”, iar condamnarea Elenei Udrea la șase ani de închisoare cu executare a fost confirmată. În momentul în care a fost făcută publică decizia, Elena Udrea nu mai era însă în țară.

Câteva ore mai târziu, Elena Udrea a fost reținută în Bulgaria, la granița cu Grecia, fostul ministru fiind subiectul unui mandat european de arestare. Reținută de autoritățile bulgare, Elena Udrea este, acum, subiectul unor decizii ale Justiției din țara vecină cu privire la extrădarea în România.

Dacă va fi extrădată în România, Elena Udrea va ajunge în penitenciar, ea urmând să execute o bună parte a pedepsei la care a fost condamnată în dosarul Gala Bute. Conform avocatului consultat de FANATIK, Raluca Pană, Elena Udrea va avea și o serie de restricții în primul an petrecut în închisoare.

”Elena Udrea va avea regim de maximă siguranță în primul an al încarcerării. Asta înseamnă că va avea și o serie de restricții. Va putea lucra doar la interior, în penitenciar, adică la bibliotecă sau la bucătărie.

Trebuie însă precizat că sunt puține asemenea locuri raportat la numărul total de deținuți”, ne-a spus avocatul care a mai precizat că, totuși, Elena Udrea va avea dreptul la vizite săptămânale din partea lui Adrian Alexandrov și a fiicei lor de 3 ani, Eva Maria.

Ce spune Elena Udrea despre condamnarea ei

Elena Udrea a făcut public un mesaj în care vorbește despre condamnarea și despre arestarea ei, considerând că amândouă sunt ilegale și a vorbit și despre drama prin care trece ca mamă.

”Vă mulțumesc tuturor celor care ați înțeles că sunt arestată ilegal, cu încălcarea Constituției României și a Deciziei CJUE, deopotrivă! Vă mulțumesc tuturor celor care mă susțineți direct sau indirect, prin opiniile pe care le exprimate în mod public. Este nu doar cauza mea, ci și cauza apărării Constituției. (…)

Le mulțumesc tuturor celor care se roagă pentru mine și fetița mea, un copil care trece prin drama de a fi lăsată fără mama pentru a doua oară! Pe când avea doar 12 zile, m-au luat de lângă ea timp de 3 luni… când avea cea mai mare nevoie de mine, și care acum înțelege că mama ei nu mai este acasă, deși i-am promis că vom fi de Paște împreună!

SURSA: FANATIK.RO

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com