Elena Valentina Cioanca ne-a povestit despre experienta care a marcat-o.Blonda lui MRU a inceput sa studieze medicina

Elena Valentina Cioancă sau blonda lui Mihai Răzvan Ungureanu (cum este cunoscută), a devenit studentă la medicină. Tânăra a dezvăluit pentru WOWbiz.ro că a ajuns să studieze medicina după o experiență perosnală care a marcat-o.

a

”M-am hotărât să studiez medicina printr-o simpla întâmplare. Am avut o problemă medicală care m-a chinuit vreo 8 luni, iar prin această suferință am cunoscut adevăratele probleme din sistemul medical sanitar (lipsurile cu care se confruntă medicii, stresul, oboseala pe care o resimt zilnic 24/24) dorința lor de a pune bolnavii pe picioare pur și simplu m-a copleșit și am desprins aceasta dorința de a studia și eu medicina pentru a putea avea grijă de oamenii aflați în suferință. Am cunoscut oameni, doctori și asistente, care m-au îngrijit ca pe copilul lor. Am găsit iubire, înțelegere și pur și simplu m-am îndrăgostit pe loc de aceasta meserie. Așa am ajuns sa îmi doresc să studiez medicina iar acum sunt studenta la medicină”, a dezvăluit Elena Valentina.

În vârstă de 34 de ani, Elena Valentina Cioancă și-a căpătat ”renumele” de blonda lui MRU după ce a condus organizația județeană Bistrița Năsăud a formațiunii politice Forța Civică, ”inventată” în urmă cu câțiva ani de Mihai Răzvan Ungureanu.

Sursa : WOWbiz.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com