Eliminare America Express 8.03.2023 | Anunțul făcut de Irina Fodor:

Concurenții care au acceptat provocarea de a participa la America Express au primit o veste șoc, în momentul în care au aflat noile reguli ale jocului. Au ieșit la iveală detalii despre următoarea eliminare, ce va avea loc pe data de 8 martie 2023.

a

Competiția din Columbia este pe cale de a se termina, motiv pentru care, concurenții care au rămas încă în cursa pentru marea finală sunt supuși la o mulțime de probe. Din păcate, o eliminare surpriză va avea loc miercurea aceasta, după ce regulile au fost deja schimbate.

Eliminare neașteptată la America Express, după schimbarea regulilor
Irina Fodor a fost cea care a făcut anunțul la care echipele nu se așteptau. Se pare că în această etapă a competiției, care se apropie cu pași repezi de marea finală, va exista o singură imunitate, în loc de două ca până acum. Aceasta se va aplica doar cursei pentru ultima șansă, cea de miercuri, 8 martie 2023, când va avea loc și eliminarea săptămânii.

Așadar, miercuri va fi acordată ultima imunitate a acestui sezon, motiv pentru care echipele încearcă să își facă de pe acum planurile pentru a o putea obține. Cursa pentru ultima șansă va reprezenta pentru una dintre cele cinci echipe rămase în joc ultimele momente petrecute la America Express.

„Nu vreau să vă întrerup veselia. Vreau să vă spun ceva neplăcut și poate șocant. În acestă etapă nu mai există decât o singură imunitate. Care este și ultima din acest sezon”, a anunțat Irina Fodor.

În cea mai recentă ediție a emisiunii „America Express” a fost pus la bătaie un Joker norocos câștigat de Bordea și Cortea. Cei doi vor putea să folosească mașina de producție până la următoarea locație o singură dată, atunci când vor considera că este strict necesar.

„Doamne ferește! Zici că a venit Moș Crăciun. Pentru noi ăsta e cel mai tare joker momentan, pentru că economisești o grămadă de timp”, a spus Cătălin Bordea.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com