Eliminare surpriză la Asia Express, în ediția de marți, 21 aprilie. Ce echipe se luptă în marea finală pentru premiul de 30.000 de euro

Ne apropiem de Taipei și cum în marea finală își au locul doar două echipe, una dintre cele care au mâncat balut și stinky tofu au plecat acasă. Adda și Cătălin au părăsit competiția ”Asia Express”, chiar înainte de a simți gustul victoriei.

Eliminare surpriză la Asia Express, de marți, 21 aprilie. Echipele care se luptă în marea finală

Adda și Cătălin Rizea, soțul artistei, au ieșit din competiția de la Antena 1, după multă muncă, răsete, tensiuni și dispute. Cei doi au format unul dintre cele mai delicioase cupluri din emisiune, făcându-i pe toți să gândească pozitiv în momente de presiune, pe premisa: „lasă-i pe ei să se certe”.  Așadar, echipele care își vor juca ultima carte sunt Speak și Ștefania și Răzvan Fodor și Sorin Bontea.

Episodul 35, 21 aprilie 2020

O experiență unică pe care nu se știe dacă unii dintre concurenți vor să o mai repete, având în vedere că au schimbat două țări, cu oamenii, mâncărurile și tradițiile lor. Cu toate că efortul fizic și psihic a fost greu, trei echipe, poate la care publicul nu se gândea, au ajuns aproape de finală. Adda și Cătălin Rizea, soțul ei, Șpeak și Ștefania, iubita lui, și Răzvan Fodor, alături de chef Sorin Bontea.

Adda și Cătălin

Tensiunea crește, căci se apropie periculos de repede de Taipei și vine marea finală. În această ediție, concureții au primit de la Gina una dintre cele trei cutii. După ce vor avea mai multe obiecte care să îi îngreuneze, vor urca și străbate tuneluri, dar și de făcut pe curierii într-o aglomerație infernală, în încercarea de a aprinde lampioane.

Nu au lipsit, din nou, scenele de teatru tipice locului, iar finala se resimte cu presiune imensă, încât Speak dorește să anunțe inclusiv animalele care îi ies în cale de acest lucru, semn că este fericit de parcursul său. De asemenea, un avans considerabil au avut și reactoarele 3 și 4, care și-au disputat șansa lor către marele premiu. În schimb, au avut ceva probleme la ghidarea grupului de care trebuie să aibă grijă.

sursa : impact.ro

💥Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, + invitat special Fotograf Alex Harabagiu 💥 💥 Subiectul emisiunii: Avantajele si dezavantajele de a avea un business de succes. 💥

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com