AD

MONDEN

Eliminarea lui Jador de la Survivor All Stars este confirmată! Primele declarații ale manelistului după ce a fost dat afară de producătorii Pro TV: „Vin să fac muzică”.

todayfebruarie 11, 2024 33

Background
share close
AD
AD

Jador, figura centrală a competiției Survivor România, se găsește acum în mijlocul unui scandal care pare să îi aducă excluderea din show-ul de televiziune. Motivul acestei decizii radicale este încălcarea regulilor impuse de Pro TV, declanșând o serie de speculații și controverse în mediul online.

Jador a reușit să obțină un telefon în timpul participării sale la Survivor, lucru interzis conform regulilor emisiunii. Se pare că acesta a folosit telefonul pentru a-și anunța fanii despre descalificarea sa. Chiar dacă informațiile nu au fost confirmate oficial de artist sau de familie, confirmarea vine din comentariile fanilor, care atestă autenticitatea conversației de pe grupul de WhatsApp. Mesajele par a fi scrise în grabă, fiind trimise rapid unul după altul. „Am ieșit 😂😂😂 să nu spuneți la nimeni 😂😂😂 / Vă iubesc știu că e nasol pentru voi, ideea a fost că sunt descalificat / Că am fugit / Echipa nu prea m-a iubit / Vin acasă să fac muzică pentru voi / 😂😂❤️ / Știu că e greu de înțeles, știu că e nasol pentru că pur și simplu am fugit de foame și m-au dat afară… Dar… Eu am făcut tot ce pot cu burta mea de manelist 😂😂😂 Are cineva nr meu personal de aici dacă da aștept mesaje de la voi / Șefu s-a întors / Aș vorbi cu voi, dar nu am nicio platformă disponibilă”, sunt câteva dintre mesajele vizibile în conversație.

Prima reacție a internauților este variată. Există și cei care se bucură de eliminare, în timp ce alții exprimă dezamăgirea că Jador a părăsit competiția. Pe TikTok, un videoclip postat de o fană arată momentul în care Jador își anunță descalificarea. Motivul principal invocat este foamea. Chiar dacă este conștient că fanii săi vor fi triști de plecarea sa, încearcă să își ceară scuze pentru că nu a mai putut face față. Totuși, având în vedere că dezvăluirea informațiilor înainte de difuzarea oficială pe TV ar putea avea consecințe, el le cere celor din grup să nu spună nimic.

Pe 9 februarie 2024, Jador a fost descalificat din competiția Survivor România, fiind nevoit să suporte consecințele acțiunilor sale. Se spune că a părăsit tabăra Faimoșilor, încălcând regulile stricte ale show-ului. Această decizie neașteptată a provocat o reacție intensă din partea publicului și a fanilor emisiunii. Potrivit informațiilor furnizate de surse apropiate, motivul din spatele plecării sale ar fi o poveste de dragoste cu Oana Ciocan, o fostă concurentă a competiției Survivor România din 2022. Jador ar fi cerut aducerea Oanei în competiție, alături de o sumă de bani considerabilă, dar cererea sa nu a fost îndeplinită. Acest lucru l-a determinat să părăsească competiția, dezamăgindu-și astfel fanii.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com