Elvira Deatcu, mândră de fiul ei cel mare. Luca a absolvit liceul: „Bravo, mami”

Elvira Deatcu, mândră de fiul ei cel mare

Elvira Deatcu, mândră de fiul ei cel mare. Actrița este cea mai fericită mamă, după ce fiul ei cel mare, Luca, a absolvit liceul. Vedeta este extrem de mândră de aceasta, postând pe rețelele de socializare o fotografie împreună cu el, de la ceremonia de absolvire a liceului.

Elvira Deatcu, mândră de fiul ei cel mare. Luca a absolvit liceul: „Bravo, mami”

Elvira Deatcu, mândră de fiul ei cel mare. Celebra actriță se poate declara o femeie împlinită atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. De curând, fiul ei cel mare, Luca, a absolvit liceul, iar Elvira Deatcu nu a ratat ocazia de a se lăuda cu reușita fiului pe rețelele de socializare. Cei doi s-au pozat împreună, chiar pe treptele licelui.

Se poate obseva că Luca poartă roba specială, dar și faptul că a crescut vizibil, fiind mult mai înalt decât mama sa. Pentru că este mândră de fiul ei, Elvira Deatcu nu a putut lipsi de la ceremonia de absolvire, fiind de față când Luca a primit diploma de absolvire. „Am săvârșit și liceu! Luca e “savist” cu diplomă! Bravo, mami, sunt mândră, din nou!”, a scris acesta.

Fiul Elvirei Deatcu a absolvit liceul

În luna martie, Luca a împlinit vârsta de 18 ani, iar la vremea respectivă, actrița și-a mărturisit dragostea pentru fiul ei în mod public. „Luca cel bun, și generos, și amuzant, și altruist, și iubitor a împlinit 18 ani!!! Când ne-am “întâlnit” prima dată i-am spus: ”Doamne, mami, ce mult te-ai lăsat așteptat!”, pentru că a stat cuibărit 42 de săptămâni. (mamele știu ce-nseamnă asta?). Îți mulțumesc că m-ai ales să-ți fiu mamă, minunatule! Să fii iubit, să ai oameni frumoși lângă tine, să-ți urmezi visul, nimic și nimeni să nu-ți umbrească zâmbetul! P.S: Când te-apleci(de la cei 194 cm?)și mă pupi pe umăr spunându-mi „Știi că te iubesc, da?”, se risipesc toate neliniștile, amărăciunile, îndoielile…”, a scris actrița la vremea respectivă.

Elvira Deatcu, 21 de ani de căsnicie

Celebra actriță din serialul „Vlad” a împlinit anul trecut, în luna octombrie, 21 de ani de căsnicie. Cu această ocazie, vedeta a împărtășit cu fanii săi imagini rare cu soțul ei. Deși multă lume o cunosc pe actriță, puțini sunt cei care știu cine este soțul acesteia. „Într-un octombrie la fel de frumos ca cel de azi, acum 21 de ani, «ne-am luat»! N-a fost întotdeauna însorit pe strada noastră, am avut parte și de furtuni, de cumpene, de pierderi, dar, cu iubire, umor, înțelepciune și doi băieței minunați, am ajuns pân-aici! Ceea ce vă dorim și dumneavoastră! P.S. Soțu’ nu știe că l-am scos «în lume»”, a scris Elvira pe pagina ei de socializare.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com