Emi Pian, răzbunat de clanul Corduneanu? Mesajul șefului este foarte clar: „Ucigașul trebuie să plătească!”

Pregătește clanul Corduneanu o răzbunare pentru asasinarea lui Emi Pian? În timp ce Adrian Corduneanu trimite mesaje care incită la pace, nu același lucru îl face fratele lui. Din spatele gratiilor, Costel Corduneanu susține că ucigașul liderului Duduienilor trebuie să plătească.

Costel Corduneanu se află în închisoare, acolo unde a ajuns din cauza unor infracțiuni informatice. Totuși, nu a putut să lase asasinarea lui Emi Pian să treacă pe lângă el, așa că a transmis condoleanțe rudelor îndurerate.

Clanul Corduneanu, răzbunare pentru Emi Pian?

Mai exact, Costel Corduneanu i-a scris câteva cuvinte lui Grațian Pian, unul din frații lui Emi Pian, pe pagina lui de Facebook. După ce a transmis condoleanțe, șeful clanului Corduneanu a ținut să menționeze și că lucrurile nu pot rămâne așa și că ucigașul, membru al clanului Rinu, trebuie să plătească.

„Condoleanțe mari de la mine, Costel. Trebui să plătească pentru asta”, a transmis Costel Corduneanu.

Ce mesaj a transmis Adrian Corduneanu

Este un mesaj foarte diferit de cel al fratelui lui. Adrian Corduneanu se gândește mai degrabă la pace și a făcut acest lucru foarte clar printr-o postare făcută chiar de el, tot pe Facebook.

„Vă doresc o zi frumoasă la toți. Doamne ajută la toată lumea. Liniște și pace”, a scris Adrian Corduneanu.

Napy, cel acuzat de uciderea lui Emi Pian, se află momentan în arestul Poliției Capitalei și este acuzat de omor.

Sursa: spynews.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com