Emi Pian urma să divulge un secret care zguduia din temelii lumea interlopă: ”O să auziţi ce n-aţi auzit în viaţa voastră, şi IGP, şi Capitala”

Emi Pian, liderul clanului Duduianu, ucis în urma unui conflict la barbut, anunţase în ultimul său live pe Youtube o mare dezvăluire.

Pe YouTube şi Facebook a apărut o filmare cu Emi Pian, în care acesta se află la o masă alături de mai multe rude şi cunoscuţi.

Dincolo de atmosfera specifică unei chermeze între interlopi, Emi Pian se lasă copleşit la un moment dat ceea ce însemna pentru el tatăl său, Nicolae Duduianu.

În ultimul live al lui Emi Pian, acesta a subliniat că va spune ceva ce n-a auzit nimeni, nici măcar cei care lucrează la Direcția Generală de Poliție a Municipiului București sau la Inspectoratul General al Poliției Române.

Acum nu este clar dacă el a făcut-o pentru a avea mai mulţi urmăritori când se filma pe Facebook sau chiar avea de gând să dezvăluie un mare secret din lumea interlopă.

Totuşi, în contextul morţii sale violente, nu poate fi ignorată intenţia lui de a divulga ceva ce nu mai auzise nimeni… Şi se ştie că în lumea interlopă, turnătorii sunt pedepsiţi cu moartea.

Pastila emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, Subiect: De ce avem nevoie de psiholog ? In partea a doua invitata psiholog: Denisa Petcu care abordeaza terapia prin hipnoza.

Momentul în care Emi Pian lansează anunţul poate fi urmărit la minutul 17.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com