Emilia Popescu, glume la iUmor despre relația cu Bănică: „Singura noapte pe care am petrecut-o împreună…”

Actrița Emilia Popescu, invitată la ediția specială „iUmor Roast”, a prezentat un număr senzațional, cu replici acide la adresa juraţilor. Momentul, difuzat duminică seară, la Antena 1, a fost savuros de cap, la coadă.

a

„Mie nu-mi place să spun răutăți despre oameni și am întrebat dacă pot face un roast în care să nu spun răutăți și ei mi-au răspuns dacă mă pot plăti fără să-mi dea bani”, își începe actrița numărul, în aplauzele tuturor. Primul luat în vizor a fost Mihai Bendeac. „Nu știu dacă știe multă lume, dar Mihai a salvat un suflet. A aflat de o doamnă care și-a pierdut casa, adică banca i-a luat casa, iar el a luat-o la el acasă. Femeia era realmente disperată, ca de altfel orice femeie care intră în casa lui Mihai”.

Emilia Popescu la iUmor: „O să citesc rar, Delia, așa ca tine”

Momentul culminant pe scenă a fost atunci când răutățile către juratul Bendeac au ajuns la un nivel înalt, iar actrița a cerut să i se aducă un alt text: „Uitați tot ce am spus până acum. Mihai, o să întâlnești o fată deșteaptă, frumoasă, așa cum îți dorești tu. Perfectă pentru tine, cu care o să te însori…dacă o să vă lase… peștele ei. O, hai gata, pe bune, vă rog să-mi aduceți alt text, dacă se poate. Se poate? Nu știu, ceva scris de Cioran, ceva mai inteligent. O să citesc rar, Delia, așa ca tine”.

Ștefan Bănică și Emilia Popescu, în „Pescăruşul“, la Teatrul de ComedieFoto: Mihaela Marin / ziarul Metropolis

Emilia Popescu, despre Ștefan Bănică

„L-am avut partener de scenă pe Ștefan Bănică. Senior. Actorul. Ștefan Bănică Junior nu mi-a fost doar partener, a fost fratele meu de scenă. Bănică și Popeasca. Am făcut un cuplu frumos. Iar dacă vă amintiți de momentele noastre, înseamnă că sunteți în grupa de risc pentru coronavirus. Rar un om cu asemenea carsimă, ca Ștefan Bănică Junior. Mă rog, lumea ne tot cupla, dar singura noapte pe care am petrecut-o împreună a fost „A 12-a noapte”, în 2003, la Teatrul de Comedie. (n.r. comedie după William Shakespeare)”.

Sursa: click.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com